În loc de seminţe prăjite, Eva.ro te sfătuieşte să încerci boabele de năut la cuptor, aromate cu mirodeniile tale preferate. Vezi cât de simplu poţi să faci o gustare crocantă şi sărată.
În loc de seminţe prăjite, Eva.ro te sfătuieşte să încerci boabele de năut la cuptor, aromate cu mirodeniile tale preferate. Vezi cât de simplu poţi să faci o gustare crocantă şi sărată.
Ingrediente
o conservă de năut
sare de mare
1-2 linguriţe cu ulei de măsline
1/4 linguriţă cu paprika afumată
1/4 linguriţă cu usturoi granulat
1/4 linguriţă cu piper măcinat.
Se încinge cuptorul.
Se scurg boabele de năut şi se lasă pe un şerveţel ca să absoarbă toată apa.
Se pun apoi într-un bol, se stropesc cu ulei şi condimente, se amestecă bine şi se aşază în tava tapetată cu foaie de copt.
Se lasă la cuptor 15 minute, după care se scot şi se amestecă bine.
Se mai introduc la cuptor încă 15 minute.