Piept de pui cu morcovi şi zucchini
Casă şi familie · Acasa / 12.08.2014

Ai nevoie de idei şi reţete noi? Îţi venim în ajutor. Pregăteşte familiei tale o masă uşoară şi delicioasă. Ai nevoie de piept de pui dezosat, morcovi şi zucchini.

Ai nevoie de idei şi reţete noi? Îţi venim în ajutor. Pregăteşte familiei tale o masă uşoară şi delicioasă. Ai nevoie de piept de pui dezosat, morcovi şi zucchini.

Ingrediente


2 bucăţi de piept de pui, dezosate
1 cană de morcov ras
1 cană de zucchini (dovlecei) ras
1 linguriţă de sare
1/4 linguriţă condimente cu gust de pasăre
Bulion
Apă


Mod de preparare

 

Amestecă morcovii, zucchini, sarea şi condimentele şi umple cu aceast amestec piepturile de pui. Aşază bucătile de pui într-o tigaie şi acoperă-le cu bulion. Adaugă apă şi pune tigaia pe foc şi lasă la fiert. Scade focul, acoperă tigaia şi mai las-o pe foc aproximativ 30 de minute sau până când carnea este prăjită.


Poftă bună!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro