Paste fettuccine cu dovlecei, usturoi şi parmezan
Dacă vrei să schimbi puţin reţeta de paste şi să faci alte combinaţii în afara de cea cu sosul de roşii şi carne tocată, Eva.ro îţi recomandă pastele fettuccine cu dovlecei.
Dacă vrei să schimbi puţin reţeta de paste şi să faci alte combinaţii în afara de cea cu sosul de roşii şi carne tocată, Eva.ro îţi recomandă pastele fettuccine cu dovlecei.
Ingrediente
- paste fettuccine
- 2 dovlecei
- 3-4 căţei de usturoi
- parmezan
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit.
Se fierb pastele şi se scurg de apă.
Dovleceii se taie rondele şi se prăjesc în baie de ulei. Se scot pe prosop de hârtie ca să absoarbă uleiul în exces.
Se asezonează feliile de dovlecel prăjite cu sare, piper, usturoi pisat şi se aşază peste paste.
Se presară parmezanul răzuit.