Paste cu sos de pătrunjel, usturoi şi parmezan
Casă şi familie · Acasa / 09.03.2013

Ai nevoie de o reţetă uşoară pentru o cină rapidă? Eva.ro îţi recomandă această reţetă care combină pastele cu un sos uşor de usturoi, pătrunjel şi ulei de măsline.

Ai nevoie de o reţetă uşoară pentru o cină rapidă? Eva.ro îţi recomandă această reţetă care combină pastele cu un sos uşor de usturoi, pătrunjel şi ulei de măsline.

Ingrediente

1 cană cu paste integrale
2 legături de pătrunjel proaspăt
1 căţel de usturoi
3-4 linguri cu ulei de măsline
1 lingură cu pastă de susan tahina
zeamă de lămâie, după gust
sare de mare
piper negru
fulgi de ardei iute

parmezan răzuit.

 

Mod de preparare

Se fierb pastele şi se scurg de apă.

Se prepară sosul amestecând toate ingredientele (cu excepţia parmezanului) în blender.

Se toarnă sosul peste paste, se amestecă bine, după care se presară deasupra parmezan. 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro