Inovația care duce curățenia în locurile greu accesibile la nivelul următor
Casă şi familie · Acasa / 10.06.2024

Unilever lansează o nouă gamă de produse - Domestos Power Foam, o formulă de curățare inovatoare cu spumă activă, fără miros de clor, concepută pentru a curăța eficient și fără efort chiar și cele mai ascunse colțuri ale băii.

Prin formula sa avansată, Domestos Power Foam promite aceeași putere de neoprit specifică Domestos, eliminând virusurile și bacteriile într-un mod eficient*.
 
Caracteristica distinctivă a noului Domestos Power Foam este capacitatea sa de a funcționa optim chiar și când este utilizat întors, formula spray asigurând o aplicare ușoară în spații cu acces limitat, precum zona de sub marginea toaletei. Acest diferențiator îl distinge de alte produse de pe piață, făcându-l un aliat de nădejde în menținerea unei igiene complete. 
 
Formula sa unică produce o spumă densă care aderă la suprafețe, permițând agenților de curățare să îndepărteze murdăria și să dezinfecteze suprafețele. Într-o nouă formulă fără miros de clor, Domestos Power Foam elimină un spectru larg de microorganisme, inclusiv virusuri și bacterii - elimină bacterii precum E.Coli, S.Aureus, E.Hirae, P. Aeruginosa și inactivează virusuri anvelopate ca Vaccinia ATCC VR-1549 - conform testelor de laborator efectuate.
 
„Suntem încântați să introducem și pe piața din România noua spumă de curățare Domestos Power Foam, un produs care duce tehnologia de curățare la un nou nivel, venind astfel în întâmpinarea nevoilor consumatorilor. Pe lângă faptul că, de acum, vom putea curăța cu ușurință și acele locuri greu accesibile, noul produs Domestos Power Foam vine cu două caracteristici speciale – spuma activă care aderă la suprafețe și posibilitatea utilizării produsului chiar și întors, până la ultima picătură. Ne-am gândit și la cei mai sensibili la mirosul de clor, așa că prin produsele din această gamă le oferim consumatorilor o experiență de curățare la fel de eficientă ca în cazul celorlalte produse Domestos, de această dată fără mirosul de clor”
, a declarat  Luminița Gîdea, Brand Manager Home & Hygiene.
 
Domestos Power Foam este disponibil în 3 variante - Briza Mării, Lămâie și Floral - ce se regăsesc în majoritatea magazinelor de retail.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro