„Friptură” din conopidă, trendul delicios pentru un prânz vegan pe cinste
Casă şi familie · Acasa / 18.09.2021

Chiar dacă „friptură din conopidă” sună ciudat, oferă-i o șansă. Vei fi surprinsă în cel mai plăcut mod!

Un nou trend vegan transforma conopida, o crucifera extrem de sanatoasa, in cel mai delicios pranz. Este vorba despre asa-numita friptura din conopida, preparata la cuptor, cu mirodenii combinate perfect.

Daca vrei si tu sa iti impresionezi prietenii (vegani sau non-vegani) sau sa te surprinzi pe tine insati, incearca reteta de mai jos. Este foarte usoara si va deveni una dintre preferatele tale in acest sezon!

 

Cea mai buna reteta de friptura din conopida


Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:


Pentru marinada:

 

  •     o conopida medie, spalata si uscata
  •     2 linguri ulei de masline
  •     2 linguri sos de soia
  •     1 lingura otet balsamic
  •     1/2 lingura sirop de artar
  •     1/2 lingurita boia afumata


Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro