Florile, ingredientul cheie pentru o viata colorata
Florile sunt utile in alimentatie, in casa noastra, fiind cunoscute pentru proprietatile lor de a purifica aerul si fiind folosite ca elemente decorative. Cele mai frumos mirositoare parfumuri, sapunuri, geluri de baie sau creme au ca ingredient de baza florile.
Florile sunt utile in alimentatie, in casa noastra, fiind cunoscute pentru proprietatile lor de a purifica aerul si fiind folosite ca elemente decorative. Cele mai frumos mirositoare parfumuri, sapunuri, geluri de baie sau creme au ca ingredient de baza florile.
Florile, plante care intruchipeaza gingasia si frumusetea, au incantat mereu privirea omului.La romani cultura florilor a fost dintotdeauna foarte raspandita, in special trandafirul, zambila, narcisa, laleaua,etc., interesul pentru cultura plantelor floricole crescand odata cu imbunatatirea conditiilor materiale ale societatii si ale oamenilor.
Multa lume nu ia in considerare posibilitate de a folosi florile la gatit desi aproape toate florile sunt comestibile. Ele pot fi gatite si apreciate la fel ca un aliment clasic.De exemplu, se pot praji intr-o coca, pentru a face o gogoasa usoara. Daca vi se pare ciudat, puteti sa le folositi in salate de vara, atat ca aliment, cat si ca mod de decorare a acestora. Iar cristalizate, florile sunt uimitor de frumoase pentru decorarea prajiturilor si tartelor.
De asemenea, florile sunt cultivate in parcuri, in gradinitele din jurul caselor sau din jurul blocurilor, deoarece contribuie la crearea unei ambiante placute si reprezinta adevarate mijloace de estompare a zgomotelor si de purificare a aerului.
In acelasi timp, plantele din casa noastra ne sunt cel mai bun companion in zilele sufocante de vara. Prin plamanii nostri trec zilnic zece mii de litri de aer, iar acest aer nu este intotdeauna pur. Acasa, la serviciu sau la scoala stam intre patru pereti de la 15 la 20 de orem iar poluarea nu exista doar in exterior. Carti, caiete, foi de hartie, praf, tablouri si alte materiale folosite pentru decorare, fumul de tigara, mobilele inghesuite, produsele pentru curatenie, toate acestea emana substante toxice. Prezenta catorva specii floricole, in interioare sau in balcon, reprezinta pentru locatarii acestora mici oaze verzi, iar ingrijirea lor ofera momente de placuta recreere.
Florile, plante care intruchipeaza gingasia si frumusetea, au incantat mereu privirea omului.La romani cultura florilor a fost dintotdeauna foarte raspandita, in special trandafirul, zambila, narcisa, laleaua,etc., interesul pentru cultura plantelor floricole crescand odata cu imbunatatirea conditiilor materiale ale societatii si ale oamenilor.
Multa lume nu ia in considerare posibilitate de a folosi florile la gatit desi aproape toate florile sunt comestibile. Ele pot fi gatite si apreciate la fel ca un aliment clasic.De exemplu, se pot praji intr-o coca, pentru a face o gogoasa usoara. Daca vi se pare ciudat, puteti sa le folositi in salate de vara, atat ca aliment, cat si ca mod de decorare a acestora. Iar cristalizate, florile sunt uimitor de frumoase pentru decorarea prajiturilor si tartelor.
De asemenea, florile sunt cultivate in parcuri, in gradinitele din jurul caselor sau din jurul blocurilor, deoarece contribuie la crearea unei ambiante placute si reprezinta adevarate mijloace de estompare a zgomotelor si de purificare a aerului.
In acelasi timp, plantele din casa noastra ne sunt cel mai bun companion in zilele sufocante de vara. Prin plamanii nostri trec zilnic zece mii de litri de aer, iar acest aer nu este intotdeauna pur. Acasa, la serviciu sau la scoala stam intre patru pereti de la 15 la 20 de orem iar poluarea nu exista doar in exterior. Carti, caiete, foi de hartie, praf, tablouri si alte materiale folosite pentru decorare, fumul de tigara, mobilele inghesuite, produsele pentru curatenie, toate acestea emana substante toxice. Prezenta catorva specii floricole, in interioare sau in balcon, reprezinta pentru locatarii acestora mici oaze verzi, iar ingrijirea lor ofera momente de placuta recreere.