Dovada că ți-ai încărcat telefonul greșit până acum
Casă şi familie · Acasa / 05.07.2017

Trăim într-o eră în care tehnologia reprezintă o parte importantă a vieții noastre și ce înseamnă o zi bună pentru unii dintre noi fără un telefon funcțional?

Fie că ești de acord sau nu cu folosirea intensă a telefoanelor și altor dispozitive, ai întotdeauna la dispoziție, la un buton sau click distanță, toate oportunitățile și beneficiile secolului în care trăim. Însă cum îți dai seama dacă ți-ai încărcat telefonul greșit până acum?

Crezi că ți-ai încărcat telefonul greșit? Iată ce spun specialiștii!

Aproape orice persoană își poate permite un telefon, cu funcții de bază, de la opțiuni cu internet la telefoane mai ieftine. Însă trebuie să știm cum să folosim aceste dispozitive inteligent. Câteodată, tehnologia ne poate dezamăgi. 

Pe lângă avantajele pe care ți le oferă, telefonul te poate lăsa în momentele în care ai cea mai mare nevoie de el. Ai fost vreodată în situația în care ai avut nevoie urgentă de telefonul tău pentru a vorbi cu cineva, însă acesta era deja închis? Și se pare că viața unei baterii depinde de fiecare dintre noi. Cu alte cuvinte, probabil că ți-ai încărcat telefonul greșit până în prezent.

Cum să-ți încarci telefonul?


Cele mai multe persoane își pun telefonul la încărcat înainte de a merge la culcare, deoarece sunt de părere că se pot bucura de bateria plină începând cu dimineața următoare. Și speră că bateria va ține întreaga zi. Adevărul este că este aproape imposibil ca bateria telefonului să reziste unei zile, mai ales când sunt folosite toate acele aplicații care consumă bateria și sunt date multe apeluri. 

Din fericire, Battery University a declarat că bateriile telefoanelor noastre țin mult mai mult dacă nu le încărcăm mai mult decât ar trebui sau, cu alte cuvinte, dacă le încărcăm ocazional, de fiecare dată când avem nevoie. Se pare că nu e nevoie să aștepți ca bateria să se termine complet înainte să o poți lăsa la încărcat. Din contră, de fiecare dată când ai timp sau nevoie, încarcă-ți telefonul și nu aștepta până când bateria este 100% încărcată.

Conform Battery University, aduci mai multe prejucidii telefonului, deoarece bateriile acestea trec prin propriul tip de stres, iar dacă acest nivel al stresului este unul crescut, atunci începe să se micșoreze durata de viață a telefonului tău.

Renunță la încărcarea peste noapte a telefonului și nu lăsa niciodată telefonul la încărcat mai mult decât ar trebui!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro