Cum să prepari castane coapte, delicioase şi sănătoase
Dacă nu ai mâncat încă o porţie de castane coapte este timpul să le incluzi în meniul tău pentru că sunt hrănitoare şi extrem de gustoase. Eva.ro te învaţă cum să le prepari rapid!
Dacă nu ai mâncat încă o porţie de castane coapte este timpul să le incluzi în meniul tău pentru că sunt hrănitoare şi extrem de gustoase. Eva.ro te învaţă cum să le prepari rapid!
Ingrediente:
- 500 grame de castane
- puţină sare de mare.
Mod de preparare:
Castanele se spală bine şi se aşază pe un prosop de hârtie ca să absoarbă apa.
Între timp, lasă cuptorul să se încălzească.
După ce s-au uscat bine castanele, se crestează pe orizontală şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se pune puţină sare peste ele şi se lasă la copt aproximativ 45 de minute.