Cum arată o bucătărie redecorată cu folie adezivă. Rezultatul e uimitor!
Casă şi familie · Acasa / 05.07.2018

Fie că locuiești într-o casă închiriată, fie că nu vrei să cheltui o avere pe un proiect de renovare, poți avea o locuință ce pare desprinsă din postările cu multe aprecieri de pe Instagram sau Pinterest.

Tersey Regan, o tânără din Statele Unite, demonstrează că este posibil.

Tersey, care locuiește într-un apartament din Hoboken, New Jersey, a transformat o bucătărie cu faianță întunecată și un blat de bucătărie nu tocmai frumos într-una ce arată precum cele din revistele pentru amenajări interioare.

Nemulțumită de faianța în nuanțe închise de maro și verde din bucătăria apartamentului în care locuiește cu chirie, Tersey a găsit o soluție temporară care poate transforma orice spațiu. 




După cum a explicat pe blogul său, tânăra a găsit folie adezivă decorativă care arată precum faianța albă. După ce a testat folosind câteva folii adezive, aceasta a realizat că soluția este una foarte bună și ușor de pus în practică, astfel încât a început "renovarea".



Cum nici blatul de bucătărie de culoare neagră nu îi era pe plac, Tersey a decis să îl acopere cu folie adezivă de culoare albă care imita perfect marmura. Tânăra a cumpărat role de folie care costă doar 9 dolari pe Amazon.




Deși arată incredibil, nu te lăsa păcălit. Tersey recunoaște că nu este ușor să aplici folia și spune că a fost nevoită să dezlipească și să lipească la loc pentru a elimina toate bulele de aer și pentru a acoperi perfect marginile blatului. Dar la final, efortul a meritat.
 
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro