Ce să-i faci? Să o mănânci aşa, simplă sau să-i mai adaugi ceva ingrediente şi să ai un cocktail răcoros? Noi îţi dăm reţeta, hotărârea îţi aparţine.
Ce să-i faci? Să o mănânci aşa, simplă sau să-i mai adaugi ceva ingrediente şi să ai un cocktail răcoros? Noi îţi dăm reţeta, hotărârea îţi aparţine.
Ingrediente si cantitati:
1 sfert de cana de zahar
1 sfert de cana de apa
12 cuburi de gheata
2 banane mari, decojite
6 linguri (cat mai mari) de rom
2 linguri (nu asa de mari) de suc de lamaie
Optional: felii de ananas si cirese rosii
Mod de preparare:
Adauga
apa si zaharul intr-un vas si pune-l la foc mic, pana cand zaharul se
dizolva. Creste apoi intensitatea focului si lasa-l pana clocoteste. Ai
obtinut un sirop.
Transfera ceea ce ai obtinut intr-un mixer pentru cocktail (blender). Adauga gheata, bananele, romul, sucul de lamaie. Amesteca pana se omogenizeaza tot. Toarna continutul in doua pahare inalte. Poti sa-ti ornezi paharele cu feliile de ananas sau ciresele.