Cele mai gustoase prăjituri de post pe care merită să le încerci

Batoane Snickers de post
Ingrediente pentru bază
1 cană cu unt de arahide sau de migdale
1/2 cană cu pudră proteică de vanilie
3/4 cană cu fulgi de cocos
5-6 curmale
1 linguriţă cu ulei de cocos.

Se mixează în robot toate ingredientele până când obţii un aluat lipicios. Se presează într-o formă pătrată şi le lasă la congelator 5 minute.


Ingrediente pentru crema de caramel
7 curmale
1/2 cană cu unt de arahide
3 linguri cu lapte vegetal
1/4 linguriţă cu sare.

Se mixează crema în robot şi se întinde peste baza care a stat în prealabil la congelator.
Se presară alune crude sau coapte peste cremă, după care se introduce tava la congelator timp de 5 minute.
Între timp se topeşte la aburi ciocolata neagră (fulgi de ciocolată amăruie) cu 1 linguriţă de ulei de cocos.
Se întinde ciocolata peste arahide. Se lasă la congelator o jumătate de oră, după care se taie batoanele.
Se pot păstra într-o caserolă la frigider timp de 2 săptămâni sau la congelator unde rezistă mai multe luni.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro