Casa lui Cheloo – o locuință modestă și liniștită pentru un om zbuciumat
Casă şi familie · Acasa / 23.10.2019

De mai bine de 20 de ani Cheloo face rime și vorbește despre sistem în fiecare vers al melodiilor din repertoriul Paraziții cu care până în prezent a scos 17 albume. Numele real al lui Cheloo este Catalin Ștefan Ion, însă fanii îl cunosc după nickname-ul din trupa în care canta. Pentru că se saturase de viață agitată din Capitală, băiatul rău a ales să plece și să își caute inspirația într-un sătuc din Breaza, un adevărat colț de rai cu aer curat și peisaje pitorești.

Pentru că în ultima vreme viața lui Cheloo a fost dură și și-a vărsat necazurile prin versuri sonore și ritmuri hip hop, Cheloo a tot ajuns la tribunale, după ce a avut un proces deschis de Dan Apetria în care acesta îl acuza pe Cheloo de faptul că l-ar fi agresat fizic.

Nici la TV Cheloo nu a fost foarte avantajat, deoarece a trebuie să părăsească juriul de la X-Factor din cauza replicilor homofobe pe care i le-a adresat concurentului Paolo Lagana. Sătul până peste cap de ceea ce înseamnă showbiz autohton, artistul a ales să plece exact acolo unde va vedea cu ochii și astfel a ajuns în Breaza, unde și-a găsit o casă absolut superbă. Cheloo a refuzat să dea foarte multe declarații vis a vis de noua sa casă, iar atunci când a fost vizitat de reporteri nu a apărut să discute cu aceștia.


Casa lui Cheloo, modestă și retrasă


Casa este una modesta și retrasa însă are o priveliște uimitoare, parca special aleasă pentru liniște și calm. Este exact ceea ce îi trebuia lui Cheloo care a fugit rapid din București. În plus, se spune și că rapperul ar face afaceri, în Breaza unde împreună cu un alt prieten artist a deschis o sală de fitness în mijlocul localității. Citește mai departe...
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro