Am creat manufactura de prajituri Adore din pasiune pentru dulciuri. Adore nu e o cofetarie, noi nu suntem cofetari, Adore e pasiune pentru dulciuri fine, elaborate."
“Am
creat manufactura de prajituri Adore din pasiune pentru dulciuri. Adore nu e o
cofetarie, noi nu suntem cofetari, Adore e pasiune pentru dulciuri fine,
elaborate, Adore e creatie, e dragoste, e nebunia noastra de a ne autodepasi in
fiecare zi, o nebunie in care nu vrem sa facem rabat de la calitate, nu vrem sa
folosim altceva decat ingrediente naturale, vrem ca produsele noastre sa fie
fine ca aspect si ca gust, unice. Adore e o manufactura de prajituri, iar noi
suntem creatorii de dulciuri din spatele ei”,
Vreau sa ne povestesti in cateva randuri de unde pasiunea pentru dulciuri la o femeie slaba si cocheta ca tine?
Am descoperit pasiunea mea pentru dulciuri intr-o perioada in care am
aveam o mare nevoie de evadare dintr-o viata profesionala extrem de stresanta.
Atunci am realizat faptul ca in momentele in care ma dedic realizarii acestor
mici minunatii, orice problema dispare, iar in locul ei isi face loc dorinta de
a crea, de a realiza ceva special, atat ca gust cat si ca aspect, pentru ca
intotdeauna cele 2 elemente vor trebui imbinate, nicidecum separate.
Traim vremuri in care suntem impatimitii dietelor, avem ca modele femei slabe, trase prin inel, cum faci sa prepari asa bunatati, sa le gusti si sa ramai slaba?
Intotdeauna am fost o mare admiratoare a frantuzoaicelor, acele femei
foarte elegante, foarte slabe, foarte stilate, indiferent de varsta pe care o
au. Si daca stam sa ne gandim, ca acele doamne, zilnic se rasfata cu cel putin
un croissant si un pahar de vin rosu, atunci avem raspunsul ca se poate. Eu nu
am crezut si nu cred in diete, eu cred intr-un mod de viata echilibrat, in care
cantitatea si calitatea mancarii conteaza foarte mult. Si ca sa-ti raspund la
intrebare, gust putin din fiecare si nu imi pare rau ca o fac.
Cam cate retete se numara in portofoliul Adore Cakes?
Pana in prezent avem in jur de 70 de produse si nu ne oprim:), deoarece pe langa produsele pe care le facem in mod constant, cream produse pe gustul fiecarui client care ne contacteaza si care isi doreste ceva special.
Care e cel mai frumos compliment primit de la un client al vostru?
O poza pe care o mamica mi-a trimis-o cu copilasul ei si alti prieteni
ai micutului mancand cu pofta din dulciurile pregatite de noi pentru ei.
Comentariul mamei era ceva de genul "Cuvintele sunt de prisos, iti
multumim din suflet! Faci niste lucruri absolut minunate!"
Ati facut o campanie cu Diana Dumitrescu, actrita, si ea o femeie sexi, slaba, cum ati ales-o tocmai pe ea sa va promoveze manufactura de prajituri?
Diana este o persoana remarcabila, o dulce, iar imaginea ei se potriveste ca o manusa cu ideea noastra de manufactura, de Adoreland, unde ea este Printesa. Diana este genul de femeie careia ii plac dulciurile, le mananca, nu doar le priveste si cu toate astea arata superb. Am fost onorati de faptul ca ea a acceptat sa ne reprezinte si facem o echipa foarte buna impreuna. Nu vom promova impreuna niciodata excesul de dulciuri, vom promova intotdeauna calitatea si vom incerca sa le aratam oamenilor ca poti sa te bucuri de momentele dulci din viata ta, fara a fi stresat ca te vei ingrasa, ca nu vei mai arata sexy s.a.m.d.
Cum ai descrie in cateva cuvinte clientii tai, consumatorii de dulciuri rafinate?
Mi-as descrie clientii astfel; sunt oameni destepti, care stiu foarte bine sa aleaga ce e mai bun pentru ei si familia lor. Imi iubesc si respect foarte mult clientii, am avut de invatat foarte multe de la fiecare dintre ei si pot spune cu mandrie ca fiecare client este parte din manufactura noastra pentru ca impreuna cu ei am creat minunatiile de astazi.
Cat ti-a luat cel mai mult sa prepari o prajitura?
6 ore:), dar a meritat!
De unde va inspirati atunci cand realizati un desert?
De peste tot:).
Ne place sa studiem foarte mult, sa facem tot feluri de cursuri, sa stim care sunt tendintele si gusturile preferate, sa fim la curent cu tot ce e nou in Franta in materie de deserturi, in America si alte tari in materie de candy bar uri. Asa cum spuneam si mai devreme un rol major il au si clientii nostri care ne ajuta foarte mult, ne povestesc si ne aduc poze cu dulciuri pe care le-au mancat sau doar le-au vazut in locurile in care au fost, iar toate astea conteaza foarte mult in ceea ce ne dorim sa facem.
Cum vezi afacerea asta in timp, unde va doriti sa ajungeti?
Nu stiu sa raspund cum va fi in timp, insa iti pot spune ce mi-ar placea sa se intample in viitor. Mi-ar placea sa fiu un etalon al calitatii, al bunului gust si un mentor in lumea dulciurilor.
Stiu ca aveti un alt fel de a promova dulciurile voastre, lansati colectii, ca o casa de moda. La cat timp se lanseaza o colectie de dulciuri? Cum va alegeti temele?
Da, cineva foarte drag noua ne numeste "designeri de dulciuri" iar aceast titlu pe langa faptul ca imi place si ma onoreaza foarte mult, imi da si anumite responsabilitati:)! Lansam cel putin 2 colectii pe an, primavara-vara si toamna-iarna, in care ne jucam cu ingredientele de sezon, insa si de sarbatori avem de fiecare data surprize si dulciuri noi:). Temele ni le alegem in functie de momentul lansarii, de eveniment, de felul clientului pentru care le realizam etc
Ce vedete se numara printre iubitorii de dulciuri facute de voi?
Pai Diana Dumitrescu normal, Bianca Ionita, Giulia Huidu, Catalin Botezatu. Pe ei ii spun pentru ca am acceptul lor, altfel n-as face-o, n-as uza de imaginea nimanui ca sa promovez afacerea mea, nu mi se pare onest, dar ei ne-au ajutat cu vorbe frumoase si recomandari din pura amicitie, pentru ca pur si simplu le-a placut ce facem, si tin sa le multumesc. Si ma simt onorata!