3. Mușchiuleț de porc împănat cu usturoi și rozmarin
4. Pulpă de vită la cuptor
Ingrediente: 1,5 – 2 kilograme pulpă de vită; 2 morcovi; 2 cepe; 3 – 4 tulpini de țelină; 3 – 4 căței de usturoi; sare; piper; ulei de măsline.
Mod de preparare:
Legumele se taie felii și se așază pe fundul unei tăvi. Se asezonează cu sare, piper și ulei de măsline. Deasupra se așază bucata de carne, asezonată cu sare și piper. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 250 de grade Celsius și se lasă pentru aproximativ 35 de minute, după care se va opri focul și se va lăsa în cuptor pentru încă 2 ore – 2 ore și jumătate.
.Sunteti pe sufletul meu cu aceste informatii ce apar zi de zi,sfaturi,retete,orice e placut de citit si de pus in practica.Va multumesc ca existati,sunteti pe sufletul oamenilor,asa sa cotinuati totul e minunat.Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna va doresc sanatate,sa aveti realizari depline in tot ce se poate,pentru ca niciodata n-o sa se indeplineasca tot ce ne dorim,sarbatori fericite si Un An Nou cu bucurie in suflet.-LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!