2. Paste din quinoa cu ciuperci și spanac
Optează pentru pastele din quinoa pentru a obține o cină sățioasă și sănătoasă. Quinoa este o pseudocereale care nu conține gluten, nu are multe calorii, dar în schimb este considerată a fi o proteină completă. Prin urmare, poți să faci diverse combinații cu ajutorul ei, dar și să folosești pastele din quinoa pentru a face o masă sățioasă.Combină pastele cu ciuperci și spanac pentru a obține o cină ușoară și rapidă!
Călește puțin ceapa, adaugă ciupercile și la final spanacul. Amestecă pastele fierte cu legumele și puțin iaurt pentru a obține o mâncare rapidă.
Ai nevoie de: paste, ciuperci, ceapă, spanac proaspăt și iaurt.
3. Paste din orez integral cu avocado, măsline și ceapă roșie
Pastele din orez integral sunt o altă alternativă bună pentru pastele obișnuite. Ele sunt la fel de versatile și merg în diverse combinații. Dar cu un sos de avocado, măsline și ceapă roșie sunt un adevărat deliciu.Combină pastele din orez integral cu un sos din avocado, zeamă de lămâie, pătrunjel, usturoi, ardei iute, lapte bătut, chimen măcinat, sare și piper. Învelește pastele cu acest sos cremos, după care mai adaugă ceapă roșie crudă sau caramelizată, roșii cherry, măsline și frunze proaspetele de busuioc.