Pentru mai mult amuzament, poí să aşezi perne mari sau fotolii sac pe podea 
3.    Trebuie să te gândeşti şi la siguranţa copilului: cel mai indicat mobilier este unul cu colţurile rotunjite şi de înălţime corespunzătoare. Când micuţul tău va creşte, oricum va avea nevoie de un birou pentru computer şi pentru a-și face lecțiile, aşa că încearcă să-i găseşti o măsuţă cu scaune pe măsura lui.4.    Pentru a-l încuraja şi aprecia, expune-i micile opere de artă preferate în cameră, pe un panou special, cu ajutorul unor magneţi veseli şi coloraţi. Restul creațiilor le poţi expune pe rafturi, dar să fie la îndemâna lui, astfel încât să le poată aranja chiar el.


5.    Confecţionează pernuţe pentru scaune din materialul folosit pentru perdele sau aşternuturi. Le poți schimba apoi în fiecare anotimp și vei avea o cameră nouă de fiecare dată.

6.    Asigură-te că cel mic are o cameră cât mai bine luminată natural, cu perdele simple, transparente.

7.    Pentru a încuraja imaginaţia copilului, lasă-l să-şi deseneze propriul univers cosmic, aşa cum îl vede el, pe unul dintre pereți. Aşa va avea un proiect amplu de desen chiar la el în cameră. Pentru a reda atmosfera spaţiului cosmic, colorează pereţii cu bleu. De exemplu, nuanța 1431A2V(91) de la savana este potrivită pentru astfel de spații. Continuă apoi decorarea prin aplicarea unor şabloane tematice, cum ar fi rachete spaţiale, planete, steluţe şi comete. Dă viaţă tavanului cu planete şi steluţe fosforescente. Cu siguranţă, cel mic se va bucura de prezenţa lor pe timpul nopţii. Poți chiar descărca șabloane creative de la savana și mai apoi tu împreună cu cel mic să le colorați creativ.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro