De ce a murit Mica de la "Abracadabra"
Divertisment · Stiri / 14.03.2013

Michaela Niculescu sau Mica de la "Abracadabra", cum o ştie toată lumea, s-a stins din viață la Spitalul Fundeni, în urma unui șoc hemoragic prin sângerare masivă.

"Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni", a declarat pentru agenția Mediafax managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.

Mica a știut de acum un an că boala necruţătoare îi macină ficatul, dar şi-a dus povara în tăcere, cu zâmbetul pe buze și nu s-a plâns nimănui, nici măcar părinților sau prietenilor apropiaţi, scrie ziarul Libertatea.



În luna ianuarie, ea a ajuns de urgență la spital și a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, acela fiind și momentul în care păriții au aflat cât de grav bolnavă este fiica lor.

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Potrivit Libertatea, munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatea tinerei.


 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro