Stelute cu scortisoara
Reţete · Desert / 28.08.2007

Iata un desert pe care il poti pregati intr-un timp relativ scurt, in orice perioada a anului. Stelutele cu scortisoara au un parfum si o aroma aparte, datorita ingredientelor pe care le contin: miere, migdale, coaja de lamaie. Este o reteta foarte usor de facut si este de preferat sa o ai la indemana si in perioada sarbatorilor de iarna, atunci cand prichindeii pe care ii vei avea invitati in casa vor dori sa rontaie ceva dulce in fata bradului de Craciun atat de frumos impodobit...

Ingrediente:


300 g migdale;
100 g miere;
2 albusuri;
3 linguri suc proaspat de lamaie;
1 lingurita coaja de lamaie;
1 lingurita scortisoara.

Mod de preparare:

Migdalele se trec prin masina; albusurile se bat, se amesteca si se incorporeaza treptat celelalte ingrediente. Daca este necesar, se mai poate adauga putina scortisoara. Se framanta bine aluatul, se taie in forma de stea si se lasa la uscat.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro