Trucuri ca să ai tenul ca de vedetă
Frumuseţe · Cosmetica / 14.07.2011

Angelina Jolie, Jessica Alba, Jennifer Aniston, Heidi Klum sau Jennifer Lopez sunt câteva dintre vedetele care ne uimesc cu tenul lor impecabil la fiecare apariţie pe covorul roşu. Află câteva trucuri ca să ai un ten ca de vedetă!

Angelina Jolie, Jessica Alba, Jennifer Aniston, Heidi Klum sau Jennifer Lopez sunt câteva dintre vedetele care ne uimesc cu tenul lor impecabil la fiecare apariţie pe covorul roşu. Află câteva trucuri ca să ai un ten ca de vedetă!

 Pielea ta are nevoie de îngrijire constantă, de aceea în fiecare zi trebuie să urmezi un ritual bine stabilit ca să ai un ten impecabil precum vedetele pe care le idolatrizezi.

 

 

Ritual pentru îngrijirea tenului

 

1. Somnul – remediul NR. 1 pentru o piele sănătoasă

Somnul este foarte important pentru a avea o piele strălucitoare şi luminoasă.  Minim 6 ore de somn în fiecare noapte te vor scăpa de cearcăne, ochi umflaţi şi ten obosit. Dacă totuşi nu poţi evita nopţile albe, foloseşte dimineaţa un stick anti-oboseală şi anti cearcăne care să revitalizeze conturul ochilor, să diminueze pungile de sub ochi şi să atenueze cearcănele.


2. Curăţarea - tenul trebuie să respire în timpul somnului

Este foarte important să îţi cureţi tenul de două ori pe zi. În funcţie de tipul tău de ten, alege fie un demachiant cu textură cremoasă, de preferat unul cu triplă acţiune care să cureţe, să demachieze şi să tonifice pielea, fie o soluţie micelară special formulată pentru tenul sensibil. 

 

                                                      

      

3. Soarele - stimulează producţia vitaminei D şi ajută la absorbţia calciului

O scurtă expunere de câteva minute la un soare blând este esenţială pentru sănătatea oaselor şi a pielii. Va ajuta organismul să absoarbă mai bine calciul, datorită abilităţii pielii de a converti razele solare în vitamina D. Nu uita însă, de produsele cu factor de protecţie solară indiferent de durata expunerii la soare. Chiar dacă nu te expui în mod special la soare, foloseşte o cremă hidratantă şi un fond de ten cu SPF.


4. Activitate fizică - aerul curat permite oxigenarea celulelor

Este vară, deci îţi permiţi să te desfăşori în aer liber, fie că alegi o activitate sportivă uşoară, fie una care te solicită mai mult. Important este să o efectuezi afară pentru a oxigena cât mai mult celulele organismului.

5. Apa - o hidratare din interior

Pielea reacţionează la provocările factorilor externi (praf, poluare, expunerea excesivă la  soare. Vara principala provocare este deshidratarea tenulu, deoarece pielea este constituită 80% din apă. Dacă bei 8-10 pahare de apă plată pe zi şi ai o dietă echilibrată, vei beneficia de o piele intens hidratată şi catifelată. De asemenea îţi va ajuta organismul să elimine toxinele şi îţi va asigura o bună funcţionare a colonului.

 

                                                      

 

6. Crema hidratantă cu apă termală - hidratare din exterior

Apa termală este recunoscută pentru proprietăţile sale unice de a fortifia şi calma pielea. De aceea pentru o hidratare eficientă şi profundă foloseşte o cremă pe bază de apă termală, care să acţioneze în interiorul celulelor dermului pentru a difuza instant senzaţia de hidratare în epiderm.

Vrei să vezi rezultatele? Analizează puţin tenul vedetelor care se află în topul preferinţelor!

 

               

               

 

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro