Paste cu broccoli şi parmezan
O soluţie rapidă pentru zilele în care ajungi acasă de la serviciu şi nu ai timpul necesar ca să găteşti preparate mai complicate.
O soluţie rapidă pentru zilele în care ajungi acasă de la serviciu şi nu ai timpul necesar ca să găteşti preparate mai complicate.
Ingrediente
2 căni paste integrale
câteva florete de broccoli
5-6 căţei de usturoi
2-3 ciuperci
1 ardei gras roşu
3-4 linguri ulei de măsline
parmeza ras
sare, piper
oregano (opţional).
Mod de preparare
1. Se pune apă la fiert şi opăresc floretele de broccoli.
2. Se pun pastele în apă şi se lasă la fiert, urmând instrucţiunile de pe pachet.
3. Se toarnă în tigaie uleiul de măsline, se adaugă legumele şi condimentele, lăsându-le la foc mediu până se întrepătrund puţin aromele
4. Se pun pastele în farfurie peste care se toarnă amestecul de legume.
5. Se ornează cu parmezan şi oregano.
Poftă bună!
Credit foto: evernewrecipes.com