Tartine cu pate de ficat
Reţete · Aperitive / 25.10.2013

Acum, la final, trebuie sa existe o varianta si pentru musafiri. Daca, inainte, ai invatat sa faci Pate, acum trebuie sa realizezi si tartinele deosebite pentru o masa in familie sau intre prieteni.

Acum, la final, trebuie sa existe o varianta si pentru musafiri. Daca, inainte, ai invatat sa faci pate, acum trebuie sa realizezi si tartinele deosebite pentru o masa in familie sau intre prieteni.

Pentru a le realiza ai nevoie de paine, masline, maioneza, gogosari, facultativ smantana groasa, rosii.

Mod de preparare:

Feliile de franzela se ung cu pate de ficat si se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze subtiri din gogosari. La pate se poate adauga maioneza in parti egale si, facultativ, se pune si o lingura cu smantana groasa. Se aplica pasta pe feliile de franzela si se decoreaza la fel.


Cu aceasta compozitie se pot umple rosii mici. Se taie cate un capac fiecarei rosii in partea coditei si se scoate mijlocul cu lingurita. Pasta de ficat cu maioneza se pune in cornet impermeabil cu sprit crestat la capat, ca cel pentru ornat cu frisca. Se introduce spritul in rosie si, printr-o singura apasare, aceasta se umple; deasupra se termina cu o rozeta decorativa.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro