Pate de ficat preparat in casa
Reţete · Aperitive / 09.08.2010

Inainte sa-ti spunem care este modul de preparare, util este sa afli ce trebuie sa cumperi ca sa reusesti sa-l faci. Asadar, iata care sunt ingredientele...

Inainte sa-ti spunem care este modul de preparare, util este sa afli ce trebuie sa cumperi ca sa reusesti sa-l faci. Asadar, iata care sunt ingredientele...

600 gr ficatei de pasare
3 - 4 cepe mijlocii
3 - 4 linguri untura de porc
150 ml lapte
150 gr unt sau margarina
3 - 4 oua fierte
boia de ardei
sare
piper

Mod de preparare...


Cepele se taie cubulete mici si se calesc in untura de porc. In momentul in care ceapa capata aspect ruginiu se adauga un varf de cutit de boia, laptele si ficateii de pasare. Amestecul astfel realizat se lasa la foc domol pana cand scade putin, iar apoi se lasa se raceasca. Dupa toate aceste etape, am ajuns la final. Acum ouale, margarina sau untul (de preferat unt) si ficateii cu ceapa se amesteca in robotul de bucatarie pana se obtine o pasta omogena, tartinabila.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro