Pozitii sexuale in functie de zodie (XII)

Sex / 23.04.2010

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei pesti

Se spune ca femeile nascute in zodia pesti sunt cele mai romantice dintre toate reprezentantele semnelor zodiacale. Te regasesti in aceasta descriere?

Dragostea este cea care te pune in miscare, te umple de satisfactii si te face fericita. Atunci cand iubesti, esti in stare sa oferi totul, fara a cere ceva in schimb, dar cand esti ranita, devii foarte razbunatoare.

Foarte des ti se intampla sa te indragostesti de cei mai nepotriviti barbati, asta si pentru ca ii atragi foarte mult. Iti plac foarte mult cadourile, iar acestea te pot stimula, mai ales din punct de vedere sexual.


Uneori esti dezinteresata de relatiile fizice si preferi mai mult o idealizare a partenerului. Exista si situatii in care poti deveni vulgara, renunti la prejudecati, fiind determinata sa obtii totul, bazandu-te pe frumusete si, nu in ultimul rand, prin sex.

Esti foarte sensibila, inzestrata cu simt artistic si ai tendinta sa te fixezi pe aspectele intunecate ale vietii tale sexuale. Partenerul tau ar trebui sa stie ca intr-o relatie ai nevoie de protectie si o "structura ferma" pentru a te implica cu adevarat.


Adori filmele romantice si povestile cu Feti Frumosi, pentru ca sunt genul tau de barbati. Iti place sa fii mangaiata pe  picioare, zona ta erogena...

Barbatii nascuti in zodia pesti sunt extrem de atractivi femeilor pe care le intalnesc, dar sunt compatibili cu putine dintre ele. Sunt plini de imaginatie sexuala, iar o partida de amor cu un barbat pesti este o experienta erotica plina de surprize. Sunt foarte sensibili la nevoile si dorintele partenerei, iar cele nascute in zodiile rac, scorpion, capricorn, taur, fecioara si pesti sunt cele mai bune tovarase de amor.


Adora sa faca sex in sau langa apa, iar o partida de sex in baie poate fi mai mult decat excitanta. Este incapabil sa faca sex fara sa iubeasca, face dragoste cu multa tandrete (uneori prea multa, pentru ca poate exaspera partenera), iar preludiul este o parte esentiala. Ii place sa fie mangaiat pe picioate si sa ii fie dezmierdate talpile.

Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia pesti


Pozitia "Savarinei"

Aceasta versiune de cunnilingus poate fi mai dificila, dar nu imposibila. Te asezi pe pat, te sprijini pe omoplati si cu picioarele ridicate, astfel incat gleznele sa fie in dreptul propriului cap.
  • niculina, duminică, 20.04.2014 18:50
    sunt o pestoaica

    da in tot ceia ce ati scris despre zodia femei peste ma reprezinta aici m-am regasit

  • Dani, luni, 13.08.2012 16:38
    eheeee.....

    Eheee......ce bine de mine ca's pesti, chair daca iubita mea este gemeni, tot e super misto.:D:D

  • dochiu marilena, vineri, 10.08.2012 13:31
    felicitari

    foarte tere articolul........felicitari

  • MIKELA, duminică, 27.11.2011 17:42
    ESTE UN ADEVARAT ROMANTIC

    AM CEL MAI MINUNAT BARBAT DIN ACEASTA ZODIE...SENTIMENTAL PASIONAL IUBARET FIDEL,MA INEBUNESTE CU FELUL LUI DE A IUBI ESTE UN BARBAT SEXI SI FOARTE ROMANTIC TE EXCITA DOAR CAND IL VEZI IL IUBESC MULT

  • MIHAELA, duminică, 27.11.2011 17:36
    MULTUMESC

    GRAZZIE E TOTUL ADEVARAT SANTETI SUPER VA PUP

  • gabriela, vineri, 02.09.2011 10:35
    totul despre zodia pesti

    aveti toate respectele mele e adevarat tot ce ati scris .eu sunt pesti si iubitul meu la fel ne simtim excelent impreuna doresc tuturor femeilor un barbat ca el iubitor si bun la pat.

  • iulia, miercuri, 10.08.2011 18:49
    pestii sunt afemeiati

    am avut 4 prieteni pesti .... da la pat poate sunt buni...dar nu neaparat ptr o singura iubire.ei vor sa arate la toate ce buni sunt ei .........sunt niste efemeiatii sensibili , femeia ptr ei e carpa , puturosi,si prea mult respect de sine ....momentan am unu si e naspa rau am incercat sa fug de zodia asta dar numai de ei dau

  • monica, marţi, 05.07.2011 15:58
    ,,minunea,, din viata mea:)

    Dreptate multa legata de barbatii din zodia pesti...dar si despre femeile din aceeasi zodie...Eu si iubitul meu suntem amandoi din zodia pesti...Avem o viata minunata,si cand spun acest lucru nu ma refer doar la cea sexuala(unde nu am cuvinte sa va povestesc ce barbat romantic,sensibil si plin de tandrete am),dar si la viata cotidiana. Ma bucur din suflet ca mi-a fost dat sa intalnesc,dupa doua esecuri in viata,un barbat frumos la trup si la suflet!!! Acum suntem decisi sa ne casatorim si sa facem un bebe,frumisel ca si noi...BAFTA TUTUROR IN VIATA!!!1

  • stroiamaricica, miercuri, 18.05.2011 20:24
    gelozie

    am un prieten si suntem impreuna de 4 ani dar sunt foarte gelosa asa fara motiv din cauza asta ne certam mereu

  • amaranta, joi, 21.04.2011 22:50
    sunt casatorita cu un peste!

    de curind m-am casatorit cu un barbat minunat in zodia "peste". face sex din dragoste si simt asta in ochii lui. il ador in viata si la pat! sunt tanara si simt ca voi fi fericita cu el o viata intreaga!

  • amaranta, joi, 21.04.2011 22:43
    sunt casatorita cu un peste!

    de curind m-am casatorit cu un barbat minunat in zodia "peste". face sex din dragoste si simt asta in ochii lui. il ador in viata si la pat! sunt tanara si simt ca voi fi fericita cu el o viata intreaga!

  • tarekaanna, luni, 17.01.2011 23:35
    despre barbatul peste

    este totul adevarat despre pesti de ci felicitari.

  • eduard, joi, 30.12.2010 14:00
    barbat ..piestii

    si eu sunt inpriesionat de ceia ce se zice de piestii ca e adevarat cu ceia ce se zice . va scriu din cauza ca eu sunt de obicei cu experienta asta si stiu sa fac ori ce femeie satisfacuta in ori ce tip de relatii.

  • gaby, duminică, 10.10.2010 13:51
    perfect adevarat

    Perfect articolul.Felitari! descrierea este perfecta pt ambele sexe.

  • ramona, luni, 26.07.2010 00:47
    despre mine...........

    Sunt o femeie pesti. Totul este adevarat. FELICITARI!!!!!!

  • loredana, duminică, 18.07.2010 22:25
    despre iubitul meu...

    este o persoana minunata care ma face sa ma simt excelent din toate punctele de vedere..ma simt cu adevarat femeie alaturi de el in pat...si in viata de zi cu zi...il ador.doresc tuturor femeilor un barbat ca el

  • cameliamts, miercuri, 30.06.2010 17:34
    Asa este !

    Este perfect adevarat articolul. Sunt zodia pesti si totul mi se potriveste, inclusiv pozitiile. Femeile pesti sunt cele mai tari, cele mai senzuale, cele mai...... Si cu asta am spus tot !

  • florin, sâmbătă, 19.06.2010 13:30
    barbat peste

    Sunt un barbat peste . Perfect adevarata descrierea barbatului peste inclusiv pozitiile preferate .

  • jon, miercuri, 12.05.2010 14:55
    recunoastem?

    trebuie sa recunoastem cu totii ,barbatii cat si femeile ca ne place sa facem dragoste sau sex ,sa oferim fantezi si chiar mai mult trebuie doar sa fie acceptate toate astea din ambele parti si relatia va merge mult mai bine intre parteneri , va doresc succes

  • jon, miercuri, 12.05.2010 14:51
    a-mi place sexul oral

    e super cand faci sex oral reciproc te simti super e cel mai de pret sentiment

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro