Pozitii sexuale in functie de zodie (I)

Sex / 22.01.2010

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei berbec

Fiind un semn de foc, cuvantul caracteristic al zodiei berbec este "pasiunea", care, de cele mai multe ori, se dovedeste a fi irezistibila, foarte sexy.

Esti extrem de spontana, senzuala, plina de vitalitate si cu instincte agresive urmate de impulsuri necontrolate. Traiesti pasiuni intense, iar partenerul nu se plictiseste cu tine niciodata.

In dormitor iti place sa creezi o atmosfera plina de energie si, in acelasi timp, foarte romantica. Ai o imaginatie bogata, ai mii de fantezii pe care le vei face cunoscute si partenerului tau. Nu prea te intereseaza locul in care faci sex: pe bancheta din spate a unei masini sau pe canapeaua de acasa, te simti bine oriunde! Nu numai ca stii ce vrei, dar stii si cum sa obtii acel ceva.


Vrei sa detii controlul absolut si de aceea pozitiile in care esti deasupra partenerului iti convin cel mai mult. Iti place sa tipi, sa zgarai (si sa fii zgariata), sa musti (sa fii muscata). Adori sa faci sex si te intereseaza foarte mult atingerea propriilor placeri.

Iti place sexul socant, interzis si chiar activitatile sado, care includ multa piele, tinte si tocuri foarte inalte. Cu biciul in mana si imbracata in piele, esti gata sa iti fortezi partenerul sa presteze cunnilingus. In jocurile sexuale iti place sa iti umilesti partenerul, pentru a primi satisfactie totala. Relatia stapana-sclav iti ofera orgasme dupa orgasme.


Adori barbatii cu putina barba. Te excita teribil, mai ales cand esti sarutata! Motto-ul tau: "Sunt o femeie dorita, iar el este disperat sa ma posede".

Barbatul berbec este foarte impulsiv si nu ii place sa se joace. Daca nu esti pregatita sa experimentezi noi pozitii sexuale si nu esti adepta sexului iesit din comun, nu ai ce cauta in pat cu un astfel de barbat. In schimb, daca ai o imaginatie bogata, te va adora si te va iubi in toate felurile. Nu ii pasa de consecinte: cand te va dori, te va avea.


Mereu stapan, niciodata sclav, barbatului berbec ii place sa domine, niciodata sa fie dominat. Te va ingenunchea, te va trage de par, te va ciupi, ce mai, te va face sclava lui! Ii place sa te ia pe nepregatite pentru a-ti savura spaima. Sexul in grup? Cu cat mai multi, cu atat mai bine.
  • Adriana, sâmbătă, 25.05.2013 19:35
    berbec

    barbatul berbec este perfect in pat,tandru ,iubitor,pasional,...distanta si-a spus cuvantul si ne-am despartit dar nu pot nega ce era al lui,te facea sa-ti doresti sa faci dragoste in orice moment......era de vis..nu stiu daca voi mai intalni un barbat cu care sa ma povrivesc in pat atat de bine.....

  • LuLu, joi, 02.05.2013 01:30
    berbec

    asa e cu berbecii, e perfect adevarat, eu sunt in zodia taur si iubitul meu in zodia berbec, ne satisfacem reciproc, asta conteaza cel mai mult....

  • mateu, joi, 14.02.2013 00:50
    sex

    sunt in zodia berbecului si prietena mea e zodia taur si ne satisfacem foarte tare in pat

  • bastyen, duminică, 18.11.2012 20:58
    raspuns pt marra

    marra incearca un leu si vei vedea rezultatul care ti-l doresti ;)

  • bastyen, duminică, 18.11.2012 20:54
    razvan

    razvan ori esti berbec ori armasar:alege:))

  • miha, marţi, 06.11.2012 21:58
    raspuns

    eu si sotul meu suntem amandoi in zodia berbec,ies flacari de pasiune at cand facem dragoste,la noi in relatie eu domin mai des ,dar cand el ma domina....ne aud si vecini

  • razvan, luni, 12.03.2012 19:38
    berbecul e cel mai bun

    sunt un armasar in pat .............

  • aurelian, joi, 23.02.2012 18:27
    berbecul

    Sunt un berbec pasional ,experimentat si foarte rezistent.Imi place cee ce fac,pt aceasta iti trebuie experienta,sa-ti cunosti foarte bine corpul,sa stii sa te reti si sa-ti aduci partenera pe culmille unui orgasm multiplu.Cea mai mare satisfactie a mea este satisfactia partenerei mele si apreciez cel mai mult,partenerele strimte,pt ca imi dau mult de lucru si de furca.As vrea pe aceasta cale sa-i transmit domnisoarei Mara de 31 de ani ,care spune ca a fost dezamagita de partenerul ei,ca poate incerca experienta vietii ei ,cu mine daca are placere si isi va schimba radical parerea despre zodia berbecului.Adevarul este ca trebuie sa te nasti cu aceste calitati...te astept Mara sa te consiliez...

  • marra, joi, 26.01.2012 11:27
    pe naiba!

    Prietenul meu este berbec si nu-i nici pe sfert asa . Mie imi place sexul pasional , sa ma traga putin de par, o palmuta la fund, o muscatura :) sa trezeasca fiara din mine , pe cand el... nu doar ca nu prea face , dar nu stie , e cel mai nepriceput pertener pe care l-am avut. Chiar daca i-am tot spus ce-mi place nu-i iese si mai rau ma enerveaza . Nu stie sa faca sex . Nu-mi mai trebuie alt berbec. Sau poate nu-s toti la fel. App , are 33 de ani, nu-i un pusti. Si eu 31.

  • alecsa.baby, vineri, 25.11.2011 17:52
    helloo

    le`am incercat pe toate sunt formidabile....dar conteaza si experienta partenerului de viatsa..;)

  • it doesn't matter, sâmbătă, 19.11.2011 14:05
    never

    Deci mi-am inceput viata sexuala acum 10 luni, cu iubitul actual. Problema noastra e ca n-am avut niciodata orgasm cat era el inauntru. Eu i-am spus ca nu e nicio problema, dar a inceput sa fie complexat. Mi-a mai spus ca fostele lui aveau orgasme, dar eu neavand nicio alta experienta inainte de el, nu stiu care poate fi problema. Aveti vreun sfat?

  • iubire, joi, 20.10.2011 01:13
    super

    eu sunt balanta si prietenul meu e berbec ,, si am incercat toate pozele sunt super,,, ne intelegem de minune in pat si nu numai ,,,,, as mai vrea pozitii noi va rog,,

  • radu, sâmbătă, 09.07.2011 19:07
    pozitii incercate

    a doua pozitie (supusei), si ultima (cu piratul) , au fost probate de mine si sotie , si ne plac foarte mult, nu le ocoliti...

  • alex, joi, 16.06.2011 09:46
    poziti

    eu sunt sagetator si sotia este scorpioa si nu ne intelegem bine cand facem sex cum sa fac

  • lincaist, sâmbătă, 11.06.2011 01:54
    vreau imajini cu pozitii?

    ???////EU SUNT BALANTA SI SOTUL MEU BERBEC DAR NU PREA NE INTELEGEM LA PAT????????

  • mazilucamelia, miercuri, 08.06.2011 11:44
    pozitii sexuale:berbec

    Eu sunt berbec,partenerul tot berbec! Multi ani dupa casatorie am facut dragoste normal,ca acum douazeci de ani.N-am banuit ca berbecul din el vrea mult mai mult,dar nici nu mi-a spus! A cautat restul in alta parte,pana am aflat si atunci s-a trezit in mine "berbeaca" care s-a dezlantuit.Cred ca trebuia sa mi se intample asta ca sa ma trezesc la realitate.

  • kirasha, marţi, 17.05.2011 22:57
    Imi plac pozitiile

    sunt berbec si tot ce scrie acolo e adevarat chiar asa sunt si sincer nu imi place... ce imi place la mine e ca sunt incapatanat iar pozitia ispitei subjugate imi ma face sa inebunesc in sesul bun al cuvantului:))

  • sweety, joi, 24.03.2011 16:46
    prietenul meu e berbec...

    Intradevar cateva chestti de aici sunt adevarate....prietenul meu e si el berbec,dar am observat ca prefera sa fiu eu deasupra si nu el...nu zice nimic cand depune el mai mult efort pt faptul ca eu sunt incepatoare.,nuh mi'am inceput viata sexuala numai de cateve luni,el fiind primul...oare cum sa'l fac sa fie cat mai multumit???

  • catalina males, luni, 28.02.2011 16:03
    ??????

    oauu..faine pozitiile,prietenul meu e in zodia berbec,i se potriv d minune imagini.acelasi lucru facem s noiii...!!!! incercati numai,,,!!

  • roxana, luni, 03.01.2011 16:43
    adevarat

    asa e... sunt berbec si tot ce zike e adevarat ...mai ales pozitile sunt adevarat imi face sa fac oral si sa iau...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro