13
Nicole Kidman, criticată pentru o imagine ce pare editată: Actrița de 54 de ani arată ca o adolescentă pe coperta Vanity Fair
Divertisment · Vedete / 17.02.2022

Nicole Kidman este criticată pentru fotografia sa de pe coperta revistei Vanity Fair, în care pare intens photoshopată.

Vedeta a pozat purtând o ținută sumară și pare să aibă un abdomen alungit și extrem de plat.

În cadrul interviului pentru publicație, Nicole a vorbit despre rolul său din filmul „Being the Ricardos”, în care interpretează rolul faimoase actrițe de comedie Lucille Ball.


Dar fanii nu au fost impresionați de ședința foto a vedetei. Aceștia au remarcat că imaginile par editate.

„Ce înseamnă această fotografie cu Nicole Kidman? Ea arată întotdeauna uimitor, dar aici arată ciudat”, a scris un user pe Twitter.

„Este Nicole Kidman atât de lungă? Sau au greșit în Photoshop?”, a comentat o altă persoană.


Actrița a pozat într-o ținută Miu Miu formată din bustieră și fustă mini.

„Nicole are un corp grozav, dar acesta nu este corpul ei. Formele sale nu arată deloc așa. De ce trebuie să o editeze în Photoshop?”, a adăugat un alt user pe Twitter.

Actrița australiană, care a fost nominalizată la premiile Oscar pentru interpretarea din „Being the Ricardos”, a declarat că atunci când a acceptat rolul a trebui să își păcălească propriul sistem imunitar astfel încât să creadă că suferă de aceleași afecțiuni ca personajul său.

Ea a mai spus că s-a îmbolnăvit la finalul filmărilor.

„Corpul nu știe, în cea mai mare parte a timpului, care este diferența dintre un rol și viața reală”, a spus actrița, dezvăluind că s-a îmbolnăvit și la finalul filmărilor pentru serialul „Big Little Lies”, în care a interpretat rolul unei supraviețuitoare a abuzului.


Nicole a dezvăluit la finalul anului trecut că fiicele sale - Sunday, de 13 ani, și Faith, de 10 ani - nu au văzut cel mai recent film al ei.

„De fapt, nu sunt deloc interesate de asta acum”, a spus Kidman, care o interpretează pe actrița de comedie Lucille Ball în noul film produs de Amazon.

„Le-am zis 'Vreți să veniți să-l vedeți?', iar ele au spus 'Nu'”, a declarat actrița în vârstă de 54 de ani pentru pagesix.com. Ea a adăugat că fiicele sale sunt „cei mai mari critici” ai săi.


Kidman, care joacă alături de Javier Bardem în filmul cu scenariu realizat de Aaron Sorkin, a dezvăluit că inițial era nerăbdătoare să accepte rolul, dar apoi a devenit „îngrozită” și s-a gândit „O, Doamne, în ce m-am băgat?”.

Kidman a spus că cea mai dificilă parte în interpretarea faimoasei actrițe de comedie Lucille Ball a fost de a reproduce vocea groasă a starului american.

„A fost greu. Era dificil de atins și de multe ori mi-am spus 'Nu cred că voi reuși'”, a declarat Nicole.

Pentru actrița din „Big Little Lies”, care este obișnuită să apară în drame dificile, este o noutate să joace într-un film despre viața unei actrițe de comedie.

„Nimic nu se compară cu experiența de a-i face pe oameni să râdă”, a spus vedeta. „Nu este ceva obișnuit pentru mine. Vreau să fac mai des asta”, a adăugat ea.

Chiar dacă fiicele sale nu sunt nerăbdătoare să-i vadă filmele, actrița a dezvăluit că Sunday și Faith o vizitau de obicei la filmări, înainte de pandemie. 

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro