Taylor Lautner
Divertisment · Vedete / 17.11.2009

TAYLOR LAUTNER (Jacob) si-a facut debutul in 2005 cand, la varsta de 13 ani, a obtinut rolul lui Shark Boy in The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D al lui Robert Rodriguez.

TAYLOR LAUTNER (Jacob) si-a facut debutul in 2005 cand, la varsta de 13 ani, a obtinut rolul lui Shark Boy in The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D al lui Robert Rodriguez. in cateva luni, a dat auditie si a obtinut rolul lui Eliot, fiul rivalului lui Steve Martin, Jimmy Murtaugh, in filmul de familie Cheaper by the Dozen 2 ("Cu duzina e mai ieftin 2").

Lautner s-a nascut in 1992 in Grand Rapids, Michigan. A inceput sa invete karate la varsta de sase ani si a castigat turnee cand avea sapte ani. Nu a durat mult pana a fost invitat sa se antreneze cu campionul mondal de sapte ori Mike Chat, iar la varsta de opt ani, Lautner a fost rugat sa-si reprezinte tara la campionatele World Karate Association. Si-a demonstrat talentul, devenind campion la Junior World Forms and Weapons, castigand trei medalii de aur.


Lautner si-a continuat ascensiunea in domeniul artelor martiale. In anul 2003, la varsta de 11 ani, a obtinut locul intai pe plan mondial la mai multe categorii, iar in anul urmator, a castigat trei campionate Junior World la centura neagra.

Lautner si-a dorit pentru prima data sa devina actor la varsta de sapte ani, cand instructorul lui de arte martiale l-a convins sa participe la auditia pentru reclama la Burger King, in Los Angeles. Cand avea zece ani, familia lui a luat decizia dificila de a se muta in Los Angeles, unde Lautner putea participa la auditii oricand. Dupa mutare, Lautner a obtinut roluri in "My Wife and Kids", "Summerland", "The Bernie Mac Show" si in "The Nick and Jessica Variety Hour".


Lautner a avut succes si in domeniul voice-overului. Are rolul lui Youngblood in desenul animat "Danny Phantom" si si-a imprumutat vocea unor personaje din doua episoade din "What's New, Scooby-Doo?" si "Charlie Brown".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro