Nikki Reed
Divertisment · Vedete / 17.11.2009

NIKKI REED (Rosalie) a primit critici pozitive pentru filmul ei de debut Thirteen ("Treisprezece"), in care nu numai ca a jucat alaturi de Holly Hunter, dar a fost si coscenarista, la vârsta de 14 ani.

NIKKI REED (Rosalie) a primit critici pozitive pentru filmul ei de debut Thirteen ("Treisprezece"), in care nu numai ca a jucat alaturi de Holly Hunter, dar a fost si coscenarista, la varsta de 14 ani. Acum, la 21 de ani, Nikki si-a demonstrat talentul de actrita puternica si versatila. Nikki poate fi vazuta in mult anticipatul film al lui Catherine Hardwicke, Twilight ("Amurg"), ce are la baza romanul scris de Stephanie Meyer. In film, joaca alaturi de Kristen Stewart, Rob Pattinson si de Kellan Lutz. Acest film fantastic si romantic spune povestea unei adolescente care risca totul cand se indragosteste de un vampir.


Filmul a fost lansat in noiembrie 2008. Reed a mai terminat filmarile si la Last Day of Summer, o comedie independenta in care a jucat si la care a fost si producator executiv. Filmul se concentreaza asupra unui angajat la un fast-food, care a atins limita, dar care se schimba dupa o intalnire cu o clienta frumoasa. A mai terminat de curand filmarile si la Chain Letter, in regia lui Deon Taylor. Filmul este produs de Twisted Pictures, aceeasi companie de productie care a creat si bine-cunoscuta serie Saw ("Puzzle mortal"), si care va fi lansat la sfarsitul anului 2009.


Pe micul ecran, Reed a fost vazuta in serialul de succes, marca Fox "The O.C." ("Rebel in California"), in rolul lui Sadie Campbell, având o relatie cu Ryan (Ben McKenzie). In 2006, Nikki a jucat alaturi de Alec Baldwin in Mini's First Time ("Fiica ratacitoare"), o poveste incurcata, in care ea joaca rolul lui "Mini", o adolescenta rebela, care pune la incercare limitele vietii. Cand se alatura unei agentii de escorte al carei client este tatal ei vitreg, lucrurile incep sa scape de sub control. Dintre actorii secundari se numara Luke Wilson, Jeff Goldblum si Carrie Anne Moss.


Inainte de Mini's First Time, Reed a jucat in productia Sony Lords of Dogtown ("Lorzii din Dogtown"), alaturi de Emile Hirsch si de Heath Ledger. Filmul prezinta viata surferilor si a skaterilor din Venice, California, la inceputul anilor '70. Filmul le-a adus laolalta din nou pe Reed si pe regizoarea filmului Thirteen, Catherine Hardwick. Reed locuieste in prezent in Los Angeles, unde ii place sa scrie si sa faca echitatie.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro