Michael Welch
Divertisment · Vedete / 17.11.2009

MICHAEL WELCH (Mike) a facut deja o impresie extraordinara in lumea divertismentului.

MICHAEL WELCH (Mike) a facut deja o impresie extraordinara in lumea divertismentului. Incepand la varsta de 12 ani, a lucrat in toate domeniile industriei, intre care film, televiziune, voice-over, si teatru. Michael este laureat al doua Premii Young Artist, unu, pentru interpretarea de la varsta de 10 ani din Star Trek: Insurrection ("Star Trek: Insurectia"), primul lui lungmetraj, si unu pentru interpretarea in rolul lui Luke Girardi din serialul de televiziune "Joan of Arcadia" ("Joan din Arcadia"), care a rulat vreme de doua sezoane pe CBS.


Welch va juca in Unrequited (2010), un thriller psihologic regizat de Jason Epperson, castigatorul locului doi al emisiunii "On the Lot", avandu-l ca producator executiv pe Stephen Spielberg. Epperson a ales Unrequited ca film de debut regizoral, iar pe Welch, in rolul principal. Michael poate fi vazut in filme favorite la festivalurile de film precum My Suicide, An American Crime ("Crima americana"), United States of Leland, American Son, All the Boys Love Mandy Lane si Lost Dream. Welch a jucat in 19 filme in 12 ani de cariera.


Michael este un personaj familiar pentru publicul televiziunii, pentru roluri premiate cu Emmy din diverse seriale. Dintre cele mai recente roluri enumeram episoade din serialul "CSI" si "The Riches". in ultimii cativa ani, a aparut in "CSI: Miami", "Numb3rs", "Law & Order: SVU", "Crossing Jordan", "NCIS", "Cold Case" ("Cu sange-rece") si "Without a Trace" ("Disparuti fara urma"). La inceputul carierei a jucat in "Stargate SG-1", "Judging Amy", "The District", "Touched by an Angel" ("Atingerea ingerilor"), "Malcolm in the Middle", "The X-Files" ("Dosarele X"), "The Pretender", "7th Heaven" ("Al saptelea cer")"Chicago Hope" si "Frasier".


In ciuda programului lui aglomerat, isi gaseste timp pentru teatru (Speech & Debate-2008), a primit in 2005 Premiul Star Innovative pentru protectia mediului si s-a implicat activ din 1999 in organizatia de caritate Kids With a Cause.

Citeste in continuare

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro