Kiowa Gordon
Divertisment · Vedete / 17.11.2009

KIOWA GORDON (Embry), al saptelea din opt copii, s-a nascut la Berlin, Germania, curand dupa "caderea Zidului Berlinului".

KIOWA GORDON (Embry), al saptelea din opt copii, s-a nascut la Berlin, Germania, curand dupa "caderea Zidului Berlinului". La varsta de un an, familia s-a mutat inapoi in McLean, Virginia, unde lucra tatal lui in guvern.

 

La varsta de doi ani, familia s-a mutat in Arizona de Nord, in rezervatia Hualapai, ca sa poata invata copiii despre cultura lor. Ki si-a petrecut cea mai mare parte din viata in diverse regiuni ale Arizonei.

 

Cand erau fratii lui mai mari la liceu, familia s-a mutat in Mesa, ca sa poata juca intr-una dintre cele mai bune echipe de fotbal din stat. Ki a urmat cursurile la Hermosa Vista, la liceul Stapley Jr, si la liceul Mountain View, inainte sa se mute in Cave Creek impreuna cu mama lui, urmand cursurile liceului Cactus Shadows.



Mama lui, Camille Nighthorse, membra a SAG, i-a inlesnit lui Ki o serie de roluri in cateva filme pe cand era mic. I-a incurajat mereu pe copii sa ia lectii de actorie, facand sedinte foto cu ei.

 

In ziua in care Ki a fost programat la o auditie pentru The Twilight Saga: New Moon, l-a zorit sa se intalneasca cu un profesor de la Verve Studios doua ore inainte de auditie. Preselectia era pentru toti adolescentii amerindieni din Phoenix, cu directoarea de casting Rene Haynes de la Burbank, CA. Ki a oferit o interpretare fantastica si a primit rolul lui Embry, desi el daduse auditia pentru rolul lui Paul.

Citeste in continuare

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro