Chaske Spencer
Divertisment · Vedete / 17.11.2009

CHASKE SPENCER (Sam Uley) s-a nascut in tribul Lakota Sioux si a crescut in rezervatia indiana din Montana si Idaho.

CHASKE SPENCER (Sam Uley) s-a nascut in tribul Lakota Sioux si a crescut in rezervatia indiana din Montana si Idaho. Cand era mic, Spencer a visat sa devina fotograf, dar nu dupa multa vreme, s-a trezit in fata camerelor, urmand o cariera in actorie. S-a mutat la New York si, in timp ce lucra ca barman, a fost distribuit in primul lui rol important, o productie din afara Broadway-ului a piesei "Dracula", in care Spencer a interpretat rolul principal.

De aici, a jucat in numeroase piese din teatrele din New York si a fost norocos sa fie descoperit de directoarea de casting de film si televiziune Rene Haynes. Ea l-a distribuit in primul lui lungmetraj, Skins, precum si in "DreamKeeper" si in miniseria de televiziune a lui Steven Spielberg, "Into the West" ("Calatori pe Pamantul Fagaduintei").


Pasiunea lui Chaske pentru actorie nu este egalata decat de pasiunea lui de a ajuta oamenii, fiind purtatorul de cuvant al organizatiei nonprofit United Global Shift, care i-a permis sa creeze proiecte care sa vizeze saracia, foametea, energia regenerabila si mediul. Lucreaza si de partea cealalta a camerei la compania lui de productie Urban Dream, alaturi de partenerii lui, producatorul veteran Ted Kurdyla si managerul lui Josselyne Herman.

Citeste in continuare

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro