Ashley Greene
Divertisment · Vedete / 17.11.2009

ASHLEY GREENE (Alice) a jucat in Twilight si in continuarea acestuia, The Twilight Saga: New Moon, care au la baza cel mai bine vandute romane ale lui Stephenie Meyer, potrivit New York Times.

ASHLEY GREENE (Alice) a jucat in Twilight si in continuarea acestuia, The Twilight Saga: New Moon, care au la baza cel mai bine vandute romane ale lui Stephenie Meyer, potrivit New York Times. Seria Twilight este o colectie de romane cu vampiri, care a evoluat devenind un fenomen cultural, fiind sporit de lansarea primului film in noiembrie , anul trecut.


The Twilight: Saga New Moon va fi lansat pe 20 noiembrie 2009 de catre Summit Entertainment. Greene isi va relua rolul, Alice Cullen, de data asta ca una dintre personajele principale ale filmului.



De la Twilight, Greene a jucat in rolul principal din thrillerul de suspans Summer, despre o tanara care porneste sa-si caute adevaratul tata, ajungand sa fie tinuta ostatica in pivnita unei familii tulburate. Vara aceasta, Greene a jucat si intr-un rol-medalion ca secretara a lui Kevin Spacey, in urmatorul lui film, Shrink.
Greene a jucat in filme precum Otis, Home of the Brave si The King of California ("Regele din California").

Tocmai a incheiat filmarile la Radio Free Albemuth, o poveste alternativa despre cum devine presedintele corupt al Statelor Unite, Ferris F. Fremont presedinte executiv in anii '60.


Filmografia ei mai include roluri ca invitata in productiile de televiziune "Shark" si "Crossing Jordan", un rol in "Desire", ca Renata,  si in "MAD TV". Greene a castigat in august 2009 Premiul Teen Choice "Cel mai proaspat chip", care onoreaza cele mai populare tinere actrite de la Hollywood.

E purtatoarea de cuvant pentru DonateMyDress.org, care ajuta adolescentele mai putin norocoase sa-si gaseasca o rochie de bal putin folosita. Greene este fan al sporturilor competitive. A participat in echipa de majorete si ca dansatoare. A fost membra a echipelor de inot, de scufundari si de volei in copilarie. in prezent, locuieste in Los Angeles si ii plac Tae Kwon Do si surfingul.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro