Alex Meraz
Divertisment · Vedete / 17.11.2009

ALEX MERAZ (Paul), din Purepecha (Tarasco), prima natiune din Michoacan, Mexic, s-a nascut si a crescut in Mesa, Arizona.

ALEX MERAZ (Paul), din Purepecha (Tarasco), prima natiune din Michoacan, Mexic, s-a nascut si a crescut in Mesa, Arizona. Lucrand in zona Phoenix, a predat cursuri la scoli despre toate aspectele artei, de la realizarea mastilor, la break dancing. Ca absolvent al New School for the Arts, Meraz a devenit un artist multitalentat.

Timp de 12 ani, a concurat in lumea artelor martiale mixte, castigand numeroase turnee de karate si capoeira, care l-au adus sa se antreneze cu Andy Cheng in calitate de cascador.


Foarte cautat in lumea dansului indigen, Meraz a lucrat ca dansator cu o serie de coregrafi renumiti, intre care Raoul Trujillo, Rulan Tangen si Santee Smith, pentru a numi doar cativa. Este membru fondator al companiei lui Rulan Tangen, Dancing Earth. Aprecierile pentru munca lui Meraz in cadrul companiei

Dancing Earth i-au adus onoarea de a fi selectat intr-o trupa care sa reprezinte Statele Unite intr-un concurs pentru familia regala a Iordanului, in Amman.
Realizarile lui Meraz in lumea artelor au dus la obtinerea unui rol in filmul lui Terrence Malick The New World ("Lumea noua"), alaturi de Colin Farrell si de Christian Bale.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro