Buze senzuale? Se poate! Cu acid hialuronic
Frumuseţe · Cosmetica / 16.11.2009

Multa vreme lumea a crezut ca buzele Angelinei Jolie sunt 100% naturale. Dupa multe speculatii, diva a recunoscut, intr-un final, ca si-a injectat un contur cu acid hialuronic pentru filmul Mr. & Mrs. Smith...

Multa vreme lumea a crezut ca buzele Angelinei Jolie sunt 100% naturale. Dupa multe speculatii, diva a recunoscut, intr-un final, ca si-a injectat un contur cu acid hialuronic pentru filmul Mr. & Mrs. Smith. Coincidenta sau nu, in timpul turnarii acestui film Angelina l-a cucerit pe Brad Pitt.

Pe masura ce inaintam in varsta, productia naturala de acid hialuronic se diminueaza si buzele noastre isi pierd senzualitatea. Acest lucru se poate intampla oricui - inclusiv Angelinei Jolie, dupa cum se vede! Actrita a recurs la aceasta procedura pentru a-si defini si mai vizibil buzele ce pot fi considerate "semnatura" ei. Si vestea buna e ca metoda la care a recurs vedeta este disponibila si in Romania, la un pret accesibil si fara efecte secundare neplacute! O simpla injectie le poate readuce volumul pierdut si poate imbunatati aspectul prin ameliorarea profilului, aspectul de buze mai pline si conturarea lor.



In functie de dorinte, poti opta pentru marirea volumului buzelor sau doar pentru un contur ferm si definit. Nu e cazul sa te ingrijorezi nici in privinta durerii. Procedura este putin dureroasa, ca o anestezie dentara, si nu are nevoie de teste preliminare. Mai mult, poti merge in acea seara la un eveniment sau, a doua zi, la serviciu, fara niciun fel de disconfort.

Trebuie sa stii ca acidul se absoarbe in timp, ceea ce inseamna ca vei face un nou tratament pentru a pastra efectul. Durata mentinerii depinde de varsta si de zona tratata, putand varia intre 6 si 12 luni.


Daca te temi ca ai putea fi alergica, afla ca acidul hialuronic este o substanta neutra pe care corpul nostru o are oricum in compozitie.

Elasticitatea si tineretea pielii, capacitatea de a rezista efectelor timpului, ale vantului si ale altor agenti externi, se datoreaza in mare parte acidului hialuronic, prezent in toate formele de viata. Proprietatea lui este de a atrage apa in tesuturi.

 

Articol de Patricia Paraschiv - Specalist estetica medicala 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro