10
Amintirea unei copilării dureroase: Hugh Jackman a distribuit o fotografie oferită de mama sa, care l-a abandonat
Divertisment · Vedete / 22.10.2021

Hugh Jackman a distribuit pe Instagram o fotografie trimisă de mama sa, în care apare în brațele bunicii sale, în ziua în care a fost botezat.

În ultimii ani, actorul australian a încercat să își repare relația cu mama lui, Grace, care l-a abandonat în copilărie.

„Mama mi-a trimis această poză săptămâna trecută. Bunica Agnes mă îmbrăca pentru botez. Era 2 februarie 1969. O voi prețui mereu”, a scris starul în vârstă de 53 de ani în postarea de pe Instagram.


Hugh și mama sa au încercat să-și refacă relația după copilăria pe actorul a descris-o ca fiind „traumatizantă”.


Starul din „The Wolverine” avea opt ani atunci când mama sa și-a părăsit familia.

Ea a plecat din Australia și s-a întors în Anglia, țara sa natală, la finalul anilor '70, lăsându-l în urmă pe soțul său, Christopher John Jackman, să-i crească pe cei cinci copii ai lor.

După ce cuplul a divorțat, surorile lui Hugh, Zoe și Sonya, s-au mutat în Marea Britanie și au locuit cu mama lor. Hugh și frații săi, Ian și Ralph, au rămas în Sydney cu tatăl lor.

Actorul a declarat pentru emisiunea 60 Minutes că își amintește foarte bine dimineața în care mama lui a plecat.

„Îmi amintesc că avea un prosop înfășurat pe cap și își lua la revedere. Am plecat la școală, iar când m-am întors nu era nimeni în casă. A două zi a venit o telegramă din Anglia. Mama era acolo. Și asta a fost tot. Tata se ruga în fiecare noapte ca mama să se întoarcă”, a mărturisit Jackman.

Hugh a explicat că după ce a devenit la rândul său părinte a dobândit „un alt nivel de empatie și înțelegere”, care i-a permis să apropie din nou de mama sa și să-și refacă relația. El are doi copii adoptați - Oscar, de 21 de ani, și Ava, de 16 ani - cu soția sa, actrița australiană Deborra-Lee Furness.

Jackman și mama sa s-au împăcat cu câțiva ani în urmă, iar în prezent postează frecvent fotografii în care apar împreună.

„Am 43 de ani acum și ne-am împăcat, ceea ce este foarte important. Am avut întotdeauna o conexiune puternică cu mama mea. Am o relație bună cu ea acum”, a declarat el în anul 2011 pentru publicația The Sun.

Într-o postare publicată pe Instagram, Hugh a dezvăluit luna trecută că tatăl său, Christopher, care era un contabil născut în Anglia și educat la Cambridge, a murit la vârsta de 84 de ani.

Christopher a încetat din viață de Ziua Tatălui, care se sărbătorește în Australia în prima duminică din septembrie.

„De Ziua Tatălui, în primele ore ale zilei, tatăl meu a încetat din viață. Deși există o tristețe profundă, sunt plin de recunoștință și iubire. Tatăl meu a fost, într-un cuvânt, extraordinar. Și-a dedicat viața familiei, muncii sale și credinței. Mă rog ca acum să fie în pacea Domnului”, a scris actorul pe pagina sa de Instagram.

Foto: Hepta


Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro