13
Toscana, o poveste de dragoste fără sfârșit: 14 imagini bucolice din inima Italiei
Divertisment · Calatorii / 24.06.2020

Pandemia ne împiedică să călătorim ca altădată, dar nu ne poate opri să visăm. Iar Toscana e unul dintre cele mai frumoase locuri la care putem visa.

Toscana are tot ce îți dorești pentru o vacanță frumoasă: peisaje splendide, desprinse parcă din picturi, cu câmpii întinse și coline vălurite, case vechi, orășele, cătune și ferme. E un loc care atrage turiști din toată lumea, iar printre aceștia s-a numărat și un pasionat de fotografie din Polonia.

Rafal Kaniszewski și-a plănuit bine călătoria înainte de a pleca din Polonia pentru a surprinde cât mai bine în fotografiile sale acest loc minunat. "A fost un loc fantastic. Am mers cu soția în Toscana pentru a face imaginile pe care mi le doream de mult timp"

, a povestit tânărul pasionat de fotografie pentru Bored Panda.

Cei doi au parcurs aproximativ 8.000 de kilometri, într-o călătorie pe care și-ar fi dorit-o fără sfârșit, fotografiind locurile de o frumusețe magnifică prin care au trecut. Ceea ce nu are sfârșit este, în schimb, dragostea pentru această regiune a Italiei. "Categoric m-aș întoarce acolo să mai fac fotografii. Acum vă invit să le vedeți pe cele pe care le-am făcut. Sper că, măcar pentru o clipă, vă voi aduce în lumea imaginilor mele"
, a scris Kaniszewski. Imaginile pot fi admirate și pe Facebook.

Citește și: Islanda, țara cu peisaje de vis. 32 de imagini din paradisul fotografilor

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro