Din dragoste pentru animale: 24 de imagini în care fiica lui Steve Irwin arată că îşi merită numele

Vedete / 23.05.2018

Cineva se gândea că e o dovadă de prostie după ce Bindi Irwin a pozat zâmbind cu un păianjen imens pe piept. Apoi i-a văzut numele şi a realizat că fiica „vânătorului de crocodili“ ştie ce face.

O imagine surprinzătoare, postată de o tînără frumuşică pe Twitter, a stârnit atenţia unui utilizator. Văzând-o zâmbind în timp ce o tarantulă imensă se căţăra pe pieptul ei, primul lui gând a fost s-o mustre şi să-i spună că e o prostie periculoasă ceea ce face, dar apoi a văzut numele ei şi şi-a dat seama că s-ar fi făcut de râs: tânăra este Bindi Irwin. Fiica inegalabilului Steve Irwin. Practic, nimeni din Australia nu ştie mai bine decât această fată şi mama ei atâtea lucruri despre animalele sălbatice. Omul a mărturisit, totuşi, ce-i dăduse iniţial prin cap, a salutat-o şi i-a urat succes.


La numai 19 ani, Bindi Irwin e o autoritate în domeniul vieţii sălbatice şi demonstrează că aşchia nu sare departe de trunchi, moştenind pasiunea extraordinară a tatălui ei pentru animale. Spre deosebire de fratele lei, Robert, tânăra a fost în prim-plan încă de când s-a născut şi a apărut încă de la vârsta de şase luni în show-ul realizat de tatăl ei, "The Crocodile Hunter". A rămas celebru momentul în care el a aşezat-o pe spatele unui crocodil, în timpul filmărilor pentru o reclamă, spunând: "Urmăriţi Animale Planet cu Vânătorul de crocodili şi familia lui!".


De la acest debut memorabil, Bindi şi-a însoţit tatăl într-o sumedenie de peripeţii, a îndurat dispariţia acestuia şi a crescut, transformându-se într-o tânără frumoasă care realizează propria emisiune şi a câştigat finala unui sezon al show-ului "Dancing With The Stars".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro