De multe ori, mi se întâmplă să rămân cu diferite tipuri de carne de la cină și sunt sigură că și voi v-ați confruntat cu această situație. M-am gândit să vă prezint o rețetă care să vă inspire să pregătiți un fel de mâncare delicios folosind carnea rămasă.
Wrap de curcan
Ingrediente (pentru o porție):
• carnea de curcan ramasă de la cina în familie
• lipie
• 3 roșii cherry
• câteva felii de castravete proaspăt
• o mână de frunze de baby spanac
• 3 linguri de iaurt grecesc
• o lingură de mărar proaspăt tocat
• o linguriță de ulei de măsline extravirgin
• sare
• piper
Mod de preparare:
1. Poți obține un sos savuros amestecând iaurtul grecesc cu uleiul de măsline, mărarul tocat, sare și piper după gust.
2. Încălzește puțin lipia pe grill sau într-o tigaie încinsă, astfel încat să devină mai flexibilă.
3. Unge lipia cu sos, apoi adaugă un strat de frunze de baby spanac, bucățelele de carne, roșiile cherry tăiate în două și feliile de castravete proaspăt.
4. Rulează wrap-ul și împachetează-l în hârtie, pentru un prânz sățios.
Poftă bună!