Camera îl urmăreşte apoi în timp ce el merge pe străzi, arătând complet diferit, îmbrăcat cu haine noi şi la modă care îl întineresc - pantaloni roşii şi cămaşă albă cu mâneci lungi. Femeile îl privesc cu interes, vreo două îi transmit complimente, iar localnicii nu-l recunosc până când el nu le dezvăluie identitatea sa. Cineva chiar îl întreabă unde-i este automobilul Ferrari.

"Am rămas fără cuvinte. Jose mă ajuta să parchez maşina în fiecare zi. Când l-am văzut după schimbarea sa, nu l-am recunoscut. E o persoană minunată, iar clipul este uimitor", a spus o localnică, Paola Bocardo.


Clipul a fost filmat în 2015 în capitala insulei Mallorca, Palma, în iulie 2015, dar a devenit viral în ultimele zile, după ce a fost postat pentru prima dată pe Facebook.

Jose Antonio, care arată complet schimbat acum, încă îşi caută de lucru, dar important e că nu mai stă pe stradă. Într-un interviu acordat unei televiziune spaniole, Salva Garcia, patronul frizeriei, a declarat că Jose a primit ajutor financiar de la o companie care a dorit să rămână în anonimat. "N-a fost doar o schimbare de look. Mi-a schimbat viaţa. Ceea ce vreau acum e un serviciu potrivit", a spus Jose.


Filmuleţul realizat de producătorul de film Dr Filmgood şi postat pe pagina de Facebook a salonului La Salvajeria a devenit viral, notează Daily Mail.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro