Bucharest Fashion Week 2024, o experiență unică alături de Glo
Actualitate · Tema zilei / 14.10.2024

Între 16 și 17 octombrie, Glo pregătește pasionaților de modă lecții prețioase de stil, experiențe inedite și premii.

Bucharest Fashion Week 2024 va avea loc în locații emblematice din centrul Bucureștiului și va îmbina utilul cu plăcutul într-un mare stil! 

În această toamnă, GLO aduce o nouă perspectivă asupra stilului la Bucharest Fashion Week 2024, ce va avea loc între 16 și 17 octombrie. Nu doar că vei avea ocazia să vezi cele mai recente colecții de modă, dar vei putea trăi o experiență inedită, special creată pentru iubitorii de fashion și inovație. 

 

În inima Bucureștiului, la Piața George Enescu, GLO a creat un spațiu exclusiv, 

Dome Lounge, unde relaxarea și distracția se întâlnesc. Atmosfera vibrantă te invită să savurezi un pahar de prosecco alături de prieteni, în timp ce discuți despre ultimele trenduri. Tot aici, vei găsi un photo booth modern, perfect pentru a surprinde momente alături de manechine îmbrăcate în ținute statement. Indiferent dacă îți dorești o amintire creativă sau vrei să te implici în activările interactive, Piața George Enescu devine destinația esențială pentru modă și entertainment.

Și pentru că GLO înțelege că moda înseamnă mai mult decât aparențe, ci și experiențe, îți oferă ocazia de a câștiga premii unice. Fiecare interacțiune la activările GLO îți oferă șansa să intri în Lucky Draw, unde poți câștiga accesorii de designer. În plus, cei mai norocoși dintre voi ar putea pleca acasă cu invitații la cele mai exclusiviste show-uri de la Bucharest Fashion Week. 

Bucharest Fashion Week 2024 este primul eveniment de modă internațional din România, care va transforma centrul Bucureștiului într-un adevărat catwalk. Evenimentul are ca scop promovarea designerilor locali și transformarea „Made in Romania” într-o etichetă apreciată internațional. Acest eveniment extraordinar reunește creatorii de modă, potențialii clienți, profesioniștii din industrie și pasionații de modă.  

 

*glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri. 

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro