Şerban Huidu s-a întors în emisiunea care l-a consacrat - "Cronica Cârcotaşilor", la fel de glumeţ, dar cu câteva kilograme în minus după accidentul îngrozitor pe care l-a suferit la schi la sfârşitul anului trecut.
Şerban Huidu s-a întors în emisiunea care l-a consacrat - "Cronica Cârcotaşilor", la fel de glumeţ, dar cu câteva kilograme în minus după accidentul îngrozitor pe care l-a suferit la schi la sfârşitul anului trecut.
Cu toate că a stat doar câteva minute la masa pe care o împarte cu colegul şi prietenul său Mişu Găinuşă, el a părăsit platoul glumind că are treabă şi că pleacă în vacanţă, la schi.
"Eu plec în vacanţă. În plin sezon al emisiunii, eu plec la schi. Paaa, paaa, descurcă-te", i-a spus Şerban lui Găuinuşă.
Cu toate că Şerban nu pare să-şi fi revenit complet, starea lui este vizibil îmbunătăţită în comparaţie cu ceea ce am văzut în primele fotografii de după accident, care au fost făcute acum aproape o lună în studioul KissFm. Se pare că recuperarea lui a dat roade şi că vestitul cârcotaş începe să se simtă din ce în ce mai bine. Vezi în galerie poze de la emisiunea de miercuri seară (sursa foto: www.showbiz.ro)
Bebeluşa Oana i-a ţinut locul lui Huidu
Oana Ioniţă, fosta bebeluşă este cea care l-a înlocuit pe Şerban în postura de co-prezentator. Ea s-a întors din Spania special pentru această ediţie a emisiunii, apărând pe micul ecran pentru prima dată de când a devenit mămică.
Riscuri mai mari în următoarele 6 luni
Posibilitatea unor traume ulterioare nu este niciodată exclusă de medicii neurochirurgi, de aceea pacientul trebuie să fie urmărit foarte atent de către familie pentru a se constata apariţia unor simptome care necesită supraveghere medicală. Aceste simptome pot să apară în primele 6 luni de la momentul accidentului, după care riscul de complicaţii scade foarte mult, ne spune Fery Stoica, medic primar neurochirurg la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar Arseni” din Capitală.
"Paleta simptomelor care pot să apară în urma unui traumatism cranian este una foarte largă, de la nimic la lucruri foarte grave de ordin neurologic sau psihologic. De exemplu, pot să apară dificultăţi de concentrare, memorare sau vorbire, în funcţie de localizarea traumatismului la nivelul creierului şi intensitatea lui", explică specialistul.
Potrivit medicului Fery Stoica, vârsta pacientului este extrem de importantă, deoarece cu cât este mai tânăr cu atât recuperarea este mai bună şi de cele mai multe ori fără sechele.
Vezi AICI pozele de la Kiss FM, primele apărute după accident