Show-ul grotesc de la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu, în atenţia CNA

Actualitate / 21.04.2015

Consiliul Naţional al Audiovizualului va analiza, în perioada următoare, modul în care principalele televiziuni au prezentat în emisiunile lor înmormântarea mamei Oanei Zăvoranu, decizia fiind luată, marţi, ca urmare a sesizării membrului CNA Dorina Rusu.

Dorina Rusu, care a prezidat şedinţa CNA de marţi, a făcut referire la reflectarea în spaţiul audiovizual a înmormântării Marioarei Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu.

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, la un spital din Bucureşti, iar informaţii despre înmormântarea acesteia, care a avut loc duminică, au fost difuzate la mai multe televiziuni.

În urma difuzării acestui subiect, CNA a primit şapte sesizări de la telespectatori nemulţumiţi de modul în care a fost prezentat la televiziuni acest caz, relatează Mediafax.


"Mi se pare că a fost ceva care trebuie luat în discuţie, într-un fel sau altul, dar înţeleg că au fost şi sesizări destul de multe în weekendul ăsta", a spus Dorina Rusu. Ea a cerut departamentului de specialitate al CNA să realizeze o monitorizare de linie a modului în care televiziunile au prezentat acest subiect.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro