Giselle e mândră de gestul ei şi susţine că nu s-a gândit că poate obţine atâţia bani
Site-ul este condus de Jan Zakobielski, în vârstă de 27 de ani, din Dortmund, Germania. Potrivit unui interviu publicat de revista Forbes, el cere 20% din sumele tranzacţionate pe platforma sa. Zakobielski a mai spus că nu va tranzacţiona niciodată virginitatea unei fete care nu este suficient de matură pentru a şti ce doreşte sau care "nu este OK psihologic".

Sexologii nu sunt însă convinşi că licitarea virginităţii ar trebui permisă. "Vânzarea virginităţii e o practică învechită", a declarat Shan Boodram pentru
Vice.

"Pe site-ul nostru găsiţi un clip video în care fetele din toată lumea vorbesc despre motivele lor de a-şi vinde virginitatea. Fete din Australia, Europa, Africa, din America de Nord şi de Sud, din ţările arabe şi asiatice. Asta arată dorinţa de a-şi vinde virginitatea nu este o excepţie. Şi, pe de altă parte, sumele imense de la licitaţia pentru Giselle ne arată cât de mare este cererea pentru virgine. Oamenii de afaceri din toată lumea au licitat", a declarat, în schimb, un reprezentant al site-ului Cinderella Escorts.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro