Realizatoarea TV a divorţat de Victor Socaciu şi a început o relaţie cu omul de afaceri Georgică Cornu
Omul de afaceri Georgică Cornu, numit şi "regele asfaltului din Banat", deţine grupul de firme Confort şi are afaceri şi în comerţ. El mai are şi un centru de echitaţie la Herneacova, proprietate care se întinde pe 12.000 de hectare. Până de curând, el a fost preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, relatează Mediafax.

În luna martie a anului trecut, procurorii DIICOT au descins la vila lui Georgică Cornu din Ghiroda (Timiş), dar şi la sediul firmei sale de construcţii Izometal-Confort. Percheziţiile au fost făcute într-un dosar în care omul de afaceri a fost acuzat că a prejudiciat statul cu aproximativ 60 de milioane de lei prin evaziune fiscală. Cornu a fost atunci reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost eliberat sub control judiciar.


Timp de un an, el nu a avut voie să părăsească ţara, astfel că nu a putut să-şi mai ducă iubita, pe Marina Almăşan, în vacanţe de vis peste hotare, aşa cum obişnuia la începutul relaţiei, notează Click!. Măsura de interdicţie fusese ridicată în urmă cu o săptămână.


Foto: Mediafax
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro