Aela Cotabiţă a negat zvonurile despre starea tatălui ei şi a precizat că nu s-a pus niciodată problema deconectării lui de la aparatele care îl în viaţă
Un examen RMN efectual în 12 mai a pus în evidenţă prezenţa unor zone de leziuni cerebrale grave. Tulburarea severă de ritm cardiac care a provocat stopul cardio-respirator a scăzut debitul sanguin cerebral şi implicit oxigenarea creierului a fost precară. De aceea se vorbeşte despre "leziuni cerebrale greu cuantificabile, în acest moment", spuneau surse medicale.


În 19 mai, Gabriel Cotabiţă a fost supus traheostomiei, intervenţie care îi va proteja şi coardele vocale, declarau, pentru Mediafax, surse medicale care precizau că solistul este în continuare ventilat mecanic, în stare gravă, dar stabilă.

Miercuri, întrebat, la Spitalul Floreasca din Capitală, ce poate spune despre starea lui Gabriel Cotabiţă, ministrul Sănătăţii afirma că acesta este îngrijit de cei mai buni medici.

"Gabriel Cotabiţă, pot să vă spun că este îngrijit de cei mai buni medici şi de cele mai bune asistente. Personalul este extraordinar", spunea Bănicioiu.



Foto: Mediafax
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro