Drama unei vedete: O actriță de telenovele renunță la păr, dar nu cedează în lupta cu cancerul

Actualitate / 20.01.2015

Lorena Meritano (44 de ani), faimoasă după ce a apărut în versiunea latino a serialului "Neveste disperate", a început chimioterapia după ce fost diagnosticată cu cancer de sân.

Una dintre cele mai de succes actrițe din America Latină trece prin momente dificile. Lupta cu boala nemiloasă nu a îngenunchiat-o, însă. Diagnosticată în luna mai cu cancer de sân, ea a câștigat aprecierea admiratorilor din toată America Latină după ce a postat pe Twitter, o serie de imagini în care apare fără păr, în timpul tratamentului de chimioterapie.

Altădată o femeie voluptuoasă, care se bucura de succes, Lorena Meritano a înțeles că nu este ceva nedemn să se pozeze așa cum este ea acum, pentru a demonstra că nu imaginea contează, nici machiajul, hainele sau bijuteriile, ci iubirea. În mesajul pe care l-a publicat, actrița a scris că-i mulțumește Domnului, dar și soțului și fanilor pentru tot sprijinul lor.


Bătălia ei cu nemiloasa boală este acum într-o fază avansată. Lorena a trecut prin două operații și 16 ședințe de chimioterapie.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro