Drama Eugeniei Şerban: "Am decis că a venit acel moment, o să-mi extirp sânii"

Actualitate / 02.06.2014

După ce a renunţat la silicoane, actriţa a făcut două necroze care se pot transforma în cancer, aşa că singura soluţie este dubla mastectomie.

Cu lacrimi în ochi, copleşită de emoţii, Eugenia Şerban a povestit coşmarul prin care trece. Ea a spus că în acest moment singura soluţie pentru a elimina riscul apariţiei cancerului este extirparea sânilor. "Când mi-am scos silicoanele am făcut nişte necroze care se pot transforma în cancer. Sunt nişte tumori pietrificate. La unul dintre sâni e mai grav decât la celălalt", a povestit actriţa în vârstă de 45 de ani la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

"Sânul este maltratat pentru că în urma necrozelor am rămas fără un mamelon. Sânul e mutilat şi pe interior şi pe exterior. Voi merge la un spital din Turcia unde voi face operaţia", a spus ea.


Eugenia Şerban a spus că a decis să facă această intervenţie în străinătate deoarece nu mai are încredere în sistemul medical românesc: "La un spital din România nu şi-au asumat răspunderea pentru operaţie, de aceea merg în Turcia. Nu am încredere în România, aştept cu mari emoţii opiniile medicilor de acolo."
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro