De ce s-a sinucis femeia care a sărit de pe Intercontinental
Actualitate / 15.02.2013

Femeia în vârstă de 35 de ani a şocat întreaga ţară încă de la primele ore ale Zilei Îndrăgostiţilor. Ea s-a sinucis aruncându-se în gol de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental din Capitală. Avea datorii, era divorţată, dar pe reţelele de socializare căuta o relaţie stabilă. Ea a mai încercat de două ori să-şi ia viaţa. A lăsat în urmă un bilet de adio şi o poveste impresionantă.

 

Femeia în vârstă de 35 de ani dispăruse de câteva zile de acasă. Rudele o căutau ca să o interneze din nou într-un spital de boli nervoase. După ce s-a despărţit de soţ, femeia stătea în acelaşi bloc cu sora ei, în sectorul 3 din Bucureşti. Potrivit ziarului Ring, victima era asistentă socială în sectorul 6, suferea de depresie şi a mai încercat să se sinucidă de două ori.

Pentru a fi sigură că va reuşi să-şi ia viaţa, bucureșteanca a închiriat, miercuri după-amiază, o cameră situată la etajul 17 al Hotelului Intercontinental. A doua zi, dis de dimineață, ea a sărit în gol.



Anchetatorii au confirmat că este vorba despre o sinucidere, în condițiile în care femeia a lăsat un emoţionant bilet de adio, în care le spunea celor dragi - mamă, soră, alte rude, prieteni - să nu fie supăraţi din cauza gestului ei. Ea le-a scris apropiaţilor că-i pare rău că-i face să sufere şi că regretă că n-a făcut acest lucru mai de mult.

Surse din cadrul Poliţiei Capitalei, citate de Ring, au declarat că femeia se afla în proces de divorţ şi că s-ar fi certat cu soţul ei înainte de a se sinucide.



Foto: Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro