Cum a intrat şi a ieşit din coafor o fată care a renunţat să se mai pieptene
Actualitate / 15.12.2017

Din cauza depresiei, o adolescentă a renunţat să se mai pieptene, fiindcă se simţea inutilă. Când a intrat într-un coafor cerând să fie rasă pe cap pentru a putea face o poză pentru şcoală, ea a fost refuzată. Iată motivul!

Nu ţi se întâmplă în fiecare zi să dai de cineva care suferă de depresie, dar când ajungi într-o astfel de situaţie, poţi să faci ceva care să-i schimbe viaţa celui din faţa ta? Aceasta este întrebarea la care merită să meditezi, pe care The News Journal o ridică înainte de a relata cazul unei adolescente care suferea de depresie.

O astfel de situaţie a avut de gestionat Kayley Olssson, o coafeză din Iowa, Statele Unite. Ea a împărtăşit povestea emoţionantă a unei cliente neidentificate, în vârstă de 16 ani, care a intrat în salonul ei, cerând să fie rasă pe cap. Părul ei era foarte neîngriit şi murdar, semănând cu cel al unui om al străzii, iar femeia a fost curioasă să afle de ce ajunge o tânără să arate aşa.



Fata dorea să se radă pe cap ca să-şi facă o poză care i se cerea la şcoală, iar femeia a fost impresionată când a aflat că ea suferea de depresie şi că a renunţat să se mai pieptene întrucât se simţea inutilă şi fără valoare. Coafeza a refuzat să o tundă zero şi iată de ce: în loc să bage maşina de ras în priză, ea a ales calea mai grea, dar mai bună şi mai frumoasă.

Kayley Olssson s-a înhămat la treabă, hotărâtă să-i salveze părul fetei şi să-i dea o nouă înfăţişare. Împreună cu o colegă, femeia a lucrat 13 ore pentru această clientă neobişnuită - opt ore în prima zi şi alte cinci a doua zi. La sfârşit, Kayley a publicat pe Facebook o imagine în care se vede cum arăta adolescenta înainte şi încă o imagine cu noul ei look.

Ea a scris că a decis să prezinte fotografiile pentru a creşte sprijinul de care au nevoie persoanele care suferă de depresie, relatează publicaţia citată.

Povestea ei a stârnit peste 180.000 de reacţii şi a fost distribuită de peste 72.000 de ori, oamenii fiind impresionaţi de cazul adolescentei.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro