Cel mai SIMPLU si IEFTIN mod de a petrece un Paste traditional, ca la mama acasa
Actualitate / 09.04.2014

Sarbatorile vin intotdeauna cu agitatie si cheltuieli in plus. Ne bucuram de apropierea Pastelui, dar nu putem ignora faptul ca toti devenim preocupati de gandul cumparaturilor si al treburilor casnice pe care le avem de facut: curatenie generala, cumparaturi pentru masa de Paste si cadourile de Iepuras, pregatirea meniului festiv - cu oua rosii, drob de miel, cozonac si alte mancaruri traditionale care definesc aceasta sarbatoare importanta. Iar daca ai in plan sa-ti petreci Sarbatorile in alta parte, poate la bunicii de la tara sau la vreo pensiune agroturistica, cheltuielile sunt si mai mari!

Ce-ai zice daca anul acesta ai alege calea cea mai usoara? Si prin “usoara” nu intelegem doar ca nu o sa-ti mai bati capul cu gatitul si curatenia, ci si ca o sa cheltuiesti mai putin decat daca ti-ai petrece Pastele acasa! Fii practica si alege o oferta de Paste care sa combine sarbatorile cu relaxarea, evadarea intr-un peisaj montan superb si savoarea preparatelor autentice romanesti, gatite ca la mama acasa.

Asadar, ce iti doresti de Paste? Sa petreci alaturi de cei dragi intr-o locatie de vis, departe de cimentul si betoanele din oras? Sa respiri aerul curat de la munte si sa spargi oua rosii in jurul unei mese imbelsugate cu drob, cozonac si friptura de miel rumenita la cuptor? Sa asculti muzica live lautareasca imbinata cu mixaje special alese de un DJ cu experienta? Sa scapi de cadourile pentru cei mici, Iepurasul aducandu-le daruri in locul tau si multe surprize?


Am gasit toate acestea la Complexul Hotelier Eden din Predeal, care a pregatit pentru Paste 2014 o oferta speciala, dedicata  iubitorilor de traditie, stil si calitate. Pe langa placerea de a te relaxa in mijlocul naturii, de a savura bucate traditionale si de a petrece sarbatorile intr-o atmosfera ospitaliera, traditional romaneasca, vei avea parte de 3 nopti de cazare cu mic dejun, mesele de pranz incluse, gustare pascala in noaptea de Inviere (oua rosii, drob de miel rumenit la cuptor, peste, legume prospete, cozonac pufos de la bunica, vinul casei alb si rosu), masa festiva in ziua de Paste (bors de miel, pulpa de miel la tava cu garnitura, pasca si cozonac pufos de casa, tuica si vin alb si rosu) si 2 nopti de cazare gratuite din partea casei.


Timpul nu este de partea ta (oricat de mult ti-ai dori, nu te poti deconecta cinci zile de la viata ta cotidiana, dar totusi vrei sa traiesti clipe speciale in ziua de Paste), ai o casa de vacanta la munte, esti cazat in alta parte si nu ti se ofera masa festiva? Avem solutia si pentru tine! Tot la Complex Eden din Predeal exista o oferta doar pentru masa festiva de Paste. Tariful este modic, avand in vedere toate bunatatile pe care le ofera si atmosfera pe care o vei gasi acolo.

In cadrul mesei festive de Paste te poti distra in voie, deoarece de cei mici se vor ocupa Iepurasul si ajutoarele lui, care au pregatit un program special cu multe surprize si cadouri. Vor inrosi oua, vor socializa cu alti copii, se vor juca cu personajele lor preferate, vor face poze cu Iepurasul, se vor distra si vor trai clipe de neuitat!


Alegand sa petreci Pastele la Complexul Hotelier Eden din Predeal, pusculita ta ramane neatinsa, in timp ce tu te bucuri de Sarbatoarea Invierii Domnului intr-un sejur memorabil!

Oferta de Paste a Complexului Hotelier Eden din Predeal este disponibila pe www.edenhotel.ro.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro